ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν αφαιρούνται βαθμοί για Ταυλαρίδη και με τη... βούλα

Δεν αφαιρούνται βαθμοί για Ταυλαρίδη και με τη... βούλα
EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή της, η Super League γνωστοποίησε ότι δεν αφαιρούνται βαθμοί από τον Παναθηναϊκό για την υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη.

Αν και ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με -3 για την οφειλή του στον Στάθη Ταυλαρίδη, ωστόσο οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και ο 38χρονος στόπερ θα κατέθετε αίτημα αναίρεσης της ποινής των "πρασίνων". Όπερ και εγένετο...

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν και ως εκ τούτου η Super League ανακοίνωσε πως δεν θα προβεί στην αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ήταν τυπικό το θέμα, αλλά ήρθε και η επισημοποίηση από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Για την ιστορία, ο Ταυλαρίδης εισέπραξε εφάπαξ το μεγαλύτερο μέρος του ποσού και συναίνεσε σε ένα μικρό "κούρεμα", διευκολύνοντας το "τριφύλλι".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αναφορικά με την από 28/2/2018 (υπ΄αριθμ. 10/2018) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ περί επιβολής και ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως αυτή διορθώθηκε ως προς τον αριθμό της την 2/3/2018), κατόπιν σχετικής αίτησης του ποδοσφαιριστή Ευστ. Ταυλαρίδη, η οποία κοινοποιήθηκε στη Super League την Πέμπτη (1/3/2018), ανακοινώνεται ότι κατόπιν της προ ολίγου κοινοποίησης ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των διαδίκων, στο οποίο πιστοποιείται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, η Super League δεν θα προβεί στην αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ