ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δέκα μέρες εκτός ο Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ(Α) ΑΚΟΣΤΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ(Α) ΑΚΟΣΤΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τραυματισμός του Κουλιμπαλί στην αναμέτρηση με τον Αστέρα δεν ήταν σοβαρός αλλά ο αμυντικός από το Μάλι θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες. Τσίμπημα στον προσαγωγό ένιωσε ο Βιγιαφάνιες, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία.

Δέκα μέρες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό καθώς στο ματς με τον Αστέρα υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο του δεξιού του ποδιού. Αυτό σημαίνει πως ο αμυντικός από το Μάλι θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο Κουλιμπαλί μάλιστα θα κάνει τη Δευτέρα μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Εκτός μάχης βγήκε και ο Βιγιαφάνιες στο παιχνίδι με τον Αστέρα με τον Αργεντινό να αισθάνεται ένα τσίμπημα στον αριστερό προσαγωγό που όμως δεν ανησυχεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ένα ακόμη πρόβλημα που αποκόμισε ο Παναθηναϊκός από το ματς με τους Αρκάδες είναι πως ο Κουρμπέλης αντίκρισε κίτρινη κάρτα και αυτή ήταν η τέταρτη. Κάτι το οποίο σημαίνει πως πρέπει να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς "φωτιά" που έχει μπροστά του το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει με τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο και η τετράδα κλείνει με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ίσως το πιθανότερο είναι να λείψει από το ματς με τους "κυανέρυθρους" στην Λεωφόρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ