Κριτική του Κωνσταντίνου σε Διαμαντόπουλο

Κριτική του Κωνσταντίνου σε Διαμαντόπουλο

Στην διάρκεια της Τετάρτης υπήρξε Διοικητικό Συμβούλιο στον Παναθηναϊκό και κριτική του Βασίλη Κωνσταντίνου στον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Ντίνο Διαμαντόπουλο, για το χειρισμό της υπόθεσης Κουτρουμπή με τον τελευταίο να απειλεί ότι θα τα παρατήσει.

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της Τετάρτης στον Παναθηναϊκό και υπήρξε έντονη κριτική από τα μέλη του Δ.Σ. για την υπόθεση χειρισμού της αποχώρησης του Γιώργου Κουτρουμπή από το τριφύλλι.

Το συγκεκριμένο θέμα ήταν το φλέγον, αν όχι το μόνο, στην ατζέντα του Δ.Σ. και ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, άσκησε έντονη κρητική στον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για το πως χειρίστηκε την υπόθεση στο σύνολο της.

Τόσο για το ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει ζημιωμένος οικονομικά από τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και από το πώς παρουσιάστηκε το όλο θέμα, με την "πράσινη" ΠΑΕ να βγαίνει εκτεθειμένη.

Μάλιστα και άλλοι σύμβουλοι ζήτησαν το λόγο από τον Διαμαντόπουλο ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα μπορούσε και να αποχωρήσει από την ομάδα και έθεσε τη παραίτηση του στη διάθεση των στελεχών του Δ.Σ., αν αυτό ήταν που επιθυμούσαν.

Οι πρώτες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι η συζήτηση συνεχίστηκε και η ένταση εκτονώθηκε, αλλά ακόμα δεν είναι δεδομένο αν ο Διαμαντόπουλος θα παραμείνει ή όχι στη θέση του.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Από τον Παναθηναϊκό διέψευσαν ότι ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος έχει την πρόθεση να τα παρατήσει και τόνισαν ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ζήτημα στο ΔΣ. Ναι μεν προέκυψαν διαφωνίες στη διάρκεια της συνεδρίασης και εκφράστηκαν αντίθετες απόψεις, όμως η συζήτηση δεν έφτασε σε αδιέξοδο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24