ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτοσκοπός η επιτυχής διευθέτηση με τον Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η προτεραιότητα των Λυμπερόπουλου - Ουζουνίδη είναι να διατηρήσουν τον Μολέντο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και έχουν την ανάλογη έγκριση από τον Αλαφούζο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Είναι σαφές ότι η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο έχει πολλές προεκτάσεις... Σχετίζεται με το οικονομικό, με το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής, με την προοπτική που (αυτή την εποχή δεν) έχει ο Παναθηναϊκός, με την πίεση που ασκεί ο μάνατζερ του για προσωπικά οφέλη.

Αρκετοί στον Παναθηναϊκό αναζητούσαν επί σειρά ετών έναν κεντρικό αμυντικός ο οποίος θα ηγηθεί της άμυνας και τελικά, βρέθηκε με τον πλέον ανέλπιστο τρόπο. Ωστόσο, 1,5 χρόνο μετά την απόκτηση του, ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν εξαιτίας ενός συνδυασμού γεγονότων.

Η Ιντερνασιονάλ έχει τα χρήματα που χρειάζεται για να επανακτήσει τα δικαιώματα του, ο Μολέντο σκέφτεται τον επαναπατρισμό και τα δέλεαρ που έχει ο Παναθηναϊκός για να τον κρατήσει είναι λίγα.

Το σίγουρο είναι πως αμέσως μετά την Τούμπα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα έχει νέα συνάντηση με τον μάνατζερ του Μολέντο και θα συζητήσουν για τη συνεργασία τους. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ αναμένει την άφιξη του ατζέντη, που πιθανώς να συμβεί και μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Η πρόθεση του Λυμπερόπουλου και του Ουζουνίδη είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ. Αφενός εκτιμούν τις ικανότητες και την προσωπικότητα του, αφετέρου γνωρίζουν πως με τις παραμέτρους που έχουν για μεταγραφές, δύσκολα θα εντοπίσουν έναν αμυντικό με ανάλογα προσόντα.

Ο Λυμπερόπουλος έχει ενημερώσει και τον Αλαφούζο σχετικά και ο μεγαλομέτοχος του έχει δώσει την έγκριση να κάνει ότι χρειάζεται, προκειμένου ο Μολέντο να παραμείνει. Ακόμα και αν απαιτηθεί μία παρέκκλιση (σε λογικά πλαίσια) από τον προϋπολογισμό, προκειμένου ο Βραζιλιάνος να παραμείνει στον Παναθηναϊκό...

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της Ιντερνασιονάλ επικοινωνεί στους ρεπόρτερ της ότι ο Μολέντο έχει συμφωνήσει και απομένει να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για το κλείσιμο της μεταγραφής. Όσο για το κόστος, το προσδιορίζουν στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ