ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτοσαρκαστικός Χρήστος Δώνης: "Τι χάνω ο μ...ς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης δεν μπορούσε να πιστέψει ούτε και ο ίδιος την ευκαιρία που έχασε στο ματς με τον Πλατανιά και δεν συγχώρεσε τον εαυτό του κάνοντας πρώτα απ' όλα ο ίδιος κριτική. Έκανε και δηλώσεις μετά τον αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 τον Πλατανιά και επέστρεψε στις νίκες με τις δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Βιγιαφάνιες. Οι πράσινοι στην διάρκεια της αναμέτρησης δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών τις οποίες και έχασαν.

Μια εξ αυτών έχασε και ο Χρήστος Δώνης σε μια κλασική φάση με τον ίδιο να κάνει τσαφ μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Βιγιαφάνιες.

Ο νεαρός μέσος ο οποίος αναγκαστικά έπαιξε σε ρόλο φορ στο ματς με τον Πλατανιά μετά το τέλος του αγώνα αποδείχθηκε ιδιαίτερα αυτοσαρκαστικός καθώς αφού έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την επικράτηση αναφέρθηκε στη δική του μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο instagram:

"Σημαντική νίκη. Τι χάνω ο Μ...Σ!"

Αυτοσαρκαστικός Χρήστος Δώνης: "Τι χάνω ο μ...ς"

"ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ"

Μετά τον αγωνα, ο 23χρονος μέσος έκανε και δηλώσεις, υποστηρίζοντας: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, από το πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες και ευτυχώς στο δεύτερο σκοράραμε για να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο γιατί μας έδωσε ώθηση, εμείς πρέπει όπως παίζουμε στην έδρα μας να την έχουμε και στα εκτός.

Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κάθε παίκτη, είναι άσχημο να θέλει να φύγει κάποιος ή να έχει προβλήματα. Θα πρέπει να μείνουν όσοι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, για να βοηθήσουν την ομάδα στα δύσκολα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ