ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτός είναι ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ

ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Γύρω από το ποδόσφαιρο κινείται η ζωή του Πιτ Πιεμπονγκσάντ την τελευταία δεκαετία, ειδικά μετά την εμπλοκή του 40χρονου στο "deal" της πώλησης με τη Μάντσεστερ Σίτι το 2007-08.

Το ποδόσφαιρο ως επαγγελματικός προσανατολισμός του Πιτ Πιεμπονγκσάντ έχει μπει στη ζωή του εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον. Ο γιος του Παϊρότζ από τη στιγμή που ασχολήθηκε στο "deal" μεταβίβασης της Μάντσεστερ Σίτι έχει ενεργό ρόλο τόσο ως ιδρυτής αθλητικών εταιρειών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, όσο και ως εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών αλλά και στέλεχος ομάδων όπως η Ρέντινγκ και η Σέφιλντ Γουέσντεϊ.

Ο 40χρονος (σ.σ. γεννημένος τον Ιούνιο του 1978) Πιτ Πιεμπονγκσάντ αρχικά σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες και αποφοίτησε από το St. Charles Preparatory High School in Columbus το 1996. Εν συνεχεία επέστρεψε στην Ταϊλάνδη για να φοιτήσει στο University of the Thai Chamber of Commerce in Bangkok και πήρε δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων το 2004. Οι σπουδές του όμως δεν σταμάτησαν εκεί αλλά συνέχισε παρακολουθώντας το Assumption University στην Μπανγκόκ από το 2004 έως το 2006, όπου απέκτησε Master στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Από το 2007 ο 40χρονος Ταϊλανδός έγινε Διευθύνων Σύμβουλος της "MENA Capital Group FZCO", μια εταιρεία με έδρα στο Ντουμπάι, η οποία ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών, διαχείριση έργων και επενδύσεων.

Ο γιος του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έδειξε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο παίρνοντας αρχικά εξουσιοδότηση να ενεργεί ως μάνατζερ παικτών από τη FIFA και με την ιδιότητα αυτή διετέλεσε σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι από το 2007 έως το 2008.

Από το 2008 και έπειτα μάλιστα ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο είτε εμπλεκόμενος με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών - κυρίως με παίκτες που έπαιξαν στην Championship αλλά και σε ομάδες της Ασίας - είτε ως στέλεχος ομάδων όπως η Ρέντινγκ και η Σέφιλντ Γουέσντεϊ. Από την τελευταία μάλιστα αποχώρησε τον Ιούνιο του 2016.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει στενή σχέση με ισχυρές προσωπικότητες στο ποδόσφαιρο και όποιος κάνει μια βόλτα στον λογαριασμό του στο instagram θα δει κοινές φωτογραφίες με τους μεγαλοατζέντηδες Πίνι Ζάχαβι και Ζόρζε Μέντες όπως επίσης και με αστέρες του ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρίο Φέρντιναντ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τις πιο χαρακτηριστικές και σας τις παρουσιάζει. Όπως για παράδειγμα αυτή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την τότε σύντροφο του Ιρίνα Σάικ τον Αύγουστο του 2012 στην Μπανγκόγκ.

Ακολουθεί μια φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει στο γήπεδο τις Σίτι στις 19 Αυγούστου 2012 ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου ποζάρει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τον Ιανουάριο του 2014 ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ ανέβασε διαδοχικά φωτογραφίες με τους Ζορζ Μέντες, Αβραάμ Γκραντ και Πίνι Ζάχαβι. Με τον τελευταίο άλλωστε έχει ιδιαίτερη και ξεχωριστή σχέση καθώς τον θεωρεί τον κορυφαίο.

Επίσης στον λογαριασμό του υπάρχουν φωτογραφίες μεταξύ άλλων με τους Σόλσκιερ, Φέρντιναντ και Μεσούντ Οζίλ.

Πάρτε μια μικρή γεύση:

On plane from Phuket

A post shared by Phubate Piem (@petepiem) on


MCFC

A post shared by Phubate Piem (@petepiem) on


On our way to signed with BEC tero

A post shared by Phubate Piem (@petepiem) on


Jorge Mendes

A post shared by Phubate Piem (@petepiem) on


avram grant

A post shared by Phubate Piem (@petepiem) on


The one & only Mr. Zahavi

A post shared by Phubate Piem (@petepiem) on


ole gunnar solskjaer

A post shared by Phubate Piem (@petepiem) on


My bros...

A post shared by Phubate Piem (@petepiem) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ