ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αυτοψία" στο "Απήλιον" από τον Αλαφούζο

"Αυτοψία" στο "Απήλιον" από τον Αλαφούζο
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο "Απήλιον" τη Κυριακή συνοδευόμενος από εργολάβο ώστε να δει τις εργασίες που μπορούν να γίνουν άμεσα στο αθλητικό κέντρο του Κορωπίου.

Ο Παναθηναϊκός αγόρασε το "Απήλιον" και από τις αρχές Ιουλίου όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία των πράσινων στο νέο του αθλητικό κέντρο η έκταση στο Κορωπί θα αποτελεί το δεύτερο σπίτι της ομάδας του Τριφυλλιού.

Το "Απήλιον" όμως θέλει κάποιες βελτιώσεις μην πούμε αρκετές έτσι ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού και της πράσινης ακαδημίας.

Στο Τριφύλλι το γνωρίζουν αυτό και είναι πρόθυμοι να δουν τι αλλαγές μπορεί να γίνουν άμεσα και τι μεσομακροπρόθεσμα προκειμένου το "Απήλιον" σε λίγα χρόνια να γίνει ακόμα καλύτερο και από τη Παιανία.

Για τον λόγο αυτό την Κυριακή ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε συνοδευόμενος από Εργολάβο στο νέο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, τσέκαραν μαζί όλους τους χώρους προκειμένου να δουν τι αλλαγές μπορούν να γίνουν και μάλιστα άμεσα και να βγει ένα κοστολόγιο για τις εργασίες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε βρεθεί ξανά και τις προηγούμενες μέρες στο "Απήλιον" αλλά αυτή τη φορά πήγε συνοδευόμενος από εργολάβο ο οποίος και θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τις απαραίτητες εργασίες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ