ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτή είναι η ενδεκάδα του φιλικού που έδειξε ο Ουζουνίδης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε για δεύτερη μέρα στο Τέχελεν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης φανέρωσε τις προθέσεις του για το παιχνίδι με την Ολεξαντρίγια. Διαβάστε στο Sport24.gr τι έγινε στην προπόνηση του τριφυλλιού.

Με μία προπόνηση διάρκειας δύο ωρών συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν, την Παρασκευή (7/7). Το πρόγραμμα είχε ανάλογη ένταση με την Πέμπτη, αφού είναι σαφές ότι ο Ουζουνίδης προσπαθεί να συνδυάσει τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης με την εκμάθηση της τακτικής του στους παίκτες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Η προπόνηση άρχισε με τα συνηθισμένα: τρέξιμο, διατάσεις, ταχύτητες και «κορόιδο» σε δύο μεγάλα γκρουπ. Οι γκολκίπερ δούλεψαν με τον Κώστα Παγανιά, ενώ ο Βιγιαφάνιες έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και ο Μολίνς παραμένει κλινήρης, λόγω ίωσης.

Ο Ζέκα ένιωθε μερικές ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, που ήταν δεμένο και το προφύλαξε στις ασκήσεις. Τουλάχιστον, ο Μολέντο έμοιαζε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΦΙΛΙΚΟΥ

Ο Ουζουνίδης χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ, τους πράσινους και τους άσπρους. Το πρώτο γκρουπ έκανε άσκηση ανάπτυξης στο κεντρικό γήπεδο, με πολλές πάσες και προώθηση της μπάλας με διαφορετικό τρόπο σε κάθε επίθεση, με αντίπαλο γκολκίπερ τον Κότσαρη. Το δεύτερο πήγαινε με τους τερματοφύλακες και έκανε πάσες και τελειώματα.

Οι πράσινοι ήταν οι Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Χουλτ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Ρέις, Λουντ, Άλτμαν και Πίσπας.

Οι άσπροι ήταν οι Κολοβέτσιος, Τελάντερ, Μολέντο, Βέμερ, Εμμανουηλίδης, Ζέκα, Δώνης, Στάικος, Μπουζούκης και Ρινάλντι.

Αυτό που απαιτούσε ο Ουζουνίδης ήταν η ομάδα να επιτίθεται όλη μαζί, ώστε να έχει πολλούς παίκτες κοντά στη μπάλα και να μην υπάρχουν αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.

Επίσης, ήθελε κοντρόλ και πάσα ή πάσα με τη μία από τον κάθε ποδοσφαιριστή, ενώ μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης, ήθελε επιστροφές στην άμυνα με μέτωπο προς την αντίπαλη εστία, ώστε να μην προκύψει αιφνιδιασμός.

Παρότι δεν είναι απόλυτο, φαίνεται πως οι πράσινοι θα αποτελέσουν την ενδεκάδα που θα αρχίσει στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, με αντίπαλο την Ολεξαντρίγια το Σάββατο βράδυ. Πάντα, με βάση τα προβλήματα τραυματισμών και τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΔΙΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

Οι δύο ομάδες διατηρήθηκαν ως είχαν και προστέθηκαν ο Στιλ με τους πράσινους και ο Κότσαρης με τους άσπρους ώστε να γίνει διπλό στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου. Το δίτερμα διήρκεσε λίγη ώρα και ο Πίσπας σκόραρε το μοναδικό γκολ. Στη συνέχεια, δούλεψαν στις στατικές φάσεις με κόρνερ από δεξιά και αριστερά και με εκτελέσεις φάουλ.

Εκτελεστές ήταν ο Στάικος από δεξιά και ο Μπουζούκης από αριστερά, ενώ οι αμυνόμενοι έπαιζαν ζώνη. Ο Ουζουνίδης ζήταγε από τον πρώτο ή τον τελευταίο παίκτη να συγχρονίσει τη γραμμή στο πότε θα αρχίσει την κίνηση και έκανε συστάσεις, μέχρι να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που ήθελε.

Για φινάλε, κάποιοι παίκτες εκτέλεσαν μία άσκηση με τελειώματα. Ο Χουλτ έκανε σέντρες από αριστερά και ο Ρινάλντι εκτελούσε στην περιοχή, ενώ οι Ρέις, Άλτμαν και Ζέκα εκτελούσαν φάουλ, με τους Στιλ και Κότσαρη να εναλλάσσονται στην εστία. Γκολ δεν επιτεύχθηκε και στην πιο επικίνδυνη στιγμή, ο Χουλτ έσωσε στη γραμμή την κεφαλιά του Δώνη.

Παράλληλα, στη μεσαία γραμμή οι Δώνης, Κολοβέτσιος, Στάικος, Μπουζούκης, Πίσπας άλλαζαν πάσες και οι Μολέντο, Κουρμπέλης και Κουλιμπαλί δέχτηκαν την περιποίηση του φυσιοθεραπευτή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ