ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυλωνίτης: "Παίζαμε καλύτερα με δέκα παίκτες"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αυλωνίτης EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Αυλωνίτης δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό όταν έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Χρήστος Δώνης υποστήριξε ότι "δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε, ούτε για να χάσουμε με κάτω τα χέρια".

Μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Τάσος Αυλωνίτης, ανέφερε: " Είναι περίεργα τα συναισθήματα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Είχα αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τώρα με αυτή του Παναθηναϊκού. Τιμάω την κάθε φανέλα που φοράω. Σήμερα χωρίς κόσμο το ματς δεν θύμιζε ντέρμπι.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε λίγες φάσεις. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει το 2-0 σε μια φάση με τον Τζούρτζεβιτς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, την πληρώνεις. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, κάτι που αξίζαμε. Παίζαμε καλύτερα με δέκα παίκτες από ό,τι με έντεκα. Είναι ώθηση για εμάς να παίρνουμε αποτέλεσμα με δέκα παίκτες. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και έχει δύσκολη έδρα. Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, ξεχνάς ό,τι προβλήματα έχεις".

Από τη μεριά του ο Χρήστος Δώνης είπε: " Είναι λυπηρό να παίζουμε σε άδειες κερκίδες, δεν μας αρέσει, ειδικά σε τέτοιο ντέρμπι. Από την άλλη ήρθαμε εδώ για τον έναν βαθμό ή τους τρεις. Πήραμε θετικό αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν κακοί, δεν απειληθήκαμε πέρα από ένα σουτ του Μιραλάς στο 45'. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες απελευθερωθήκαμε γιατί δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα και πιέσαμε πιο πολύ τον Ολυμπιακό.

Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι δύσκολα, απέναντι σε ομάδες που είμαστε κοντά και παλεύουμε για την 5η θέση. Και να μην βγούμε στην Ευρώπη, και να μην πάρουμε αδειοδότηση, θα πρέπει να τερματίσουμε πέμπτοι για να εκτίσουμε την ποινή. Έχουμε οικονομικά προβλήματα, αλλά είμαστε Παναθηναϊκός. Δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε, ούτε για να χάσουμε με κάτω τα χέρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Αυτοκτόνησε" ο Ολυμπιακός, έμεινε όρθιος με 10 ο Παναθηναϊκός
Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Άλτμαν στον Παναθηναϊκό
Ουζουνίδης: "Έχουμε βαριά φανέλα"
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ο Περικλής Βασιλάκης στην "Αθλητική Κυριακή" για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι
Τζανδάρης: "Ελπίζουμε να μην κριθεί το πρωτάθλημα από εμάς"
Μουνιέ: "Ο τραυματισμός του Άλτμαν μετρίασε τη χαρά μας"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ