ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυλωνίτης: "Έτοιμος να διεκδικήσω θέση στον Παναθηναϊκό"

Αυλωνίτης: "Έτοιμος να διεκδικήσω θέση στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Αυλωνίτης, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού στο "τριφύλλι" κι έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού των "πρασίνων", Μαρίνου Ουζουνίδη. (video)

Η 13η προσθήκη του Παναθηναϊκού κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, Τάσος Αυλωνίτης, ξεκαθάρισε ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για μια μεγάλη ομάδα και δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού στο "τριφύλλι". Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη κι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Παναθηναϊκό.

"Πρόσωπα γνωρίζω, τον προπονητή τον γνωρίζω. Δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε ποτέ, όμως ξέρω ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Δεν με ενοχλεί που έρχομαι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, εννοώ αγωνιστικά. Έχω καλή φυσική κατάσταση. Από την πρώτη μέρα θα διεκδικήσω θέση στην ομάδα, άλλωστε γι' αυτό ήρθα. Να βοηθήσω όσο μπορώ όπως και όλα τα παιδιά να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι υγεία σε όλους και είμαι πολύ αισιόδοξος.

Η επιλογή μου ήταν τα τελευταία δύο χρόνια να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Πέρασα ένα πρόβλημα υγείας πέρυσι. Η τελευταία ομάδα ήταν η Χαρτς στη Σκωτία. Επέλεξα μια ομάδα για να παίξω άμεσα και να επανέλθω στο προσκήνιο. Θα γύρναγα στην Ελλάδα μόνο για μία μεγάλη ομάδα, δεν ήθελα μόνο μια ομάδα που απλά θα μου έδινε ένα συμβόλαιο. Ευτυχώς έστω και την τελευταία ημέρα βρέθηκε ο Παναθηναϊκός, ένα πολύ μεγάλο κλαμπ που πρωταγωνιστεί και θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο.

Εύχομαι να γίνω ένα λιθαράκι στο πρωταθλητισμό που θα κάνει η ομάδα φέτος και τα επόμενα χρόνια. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Αυτό κάνω σε όποια ομάδα αγωνίζομαι και γι' αυτό προσπαθώ. Μου αρέσει να είμαι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος. Μέσα από την απόδοσή μου να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ