ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αβελίνο και Ιντεπεντιέντε για Καμπέσας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αβελίνο θεωρεί δικό της με τη μορφή δανεισμού τον Μπράιαν Καμπέσας, ενώ η Ιντεπεντιέντε φέρεται να διαπραγματεύεται την αγορά του ποδοσφαιριστή από την Αταλάντα.

Λεπτομέρειες απομένουν για τον δανεισμό του Μπράιαν Καμπέσας στην Αβελίνο, όπως επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής, Έντζο ντε Βίτο. Ο Ιταλός παράγοντας υποστήριξε ότι η Αταλάντα έχει δώσει την έγκριση της για τη μεταγραφή και ο 20χρονος εξτρέμ σύντομα θα μεταβεί για τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου.

Συγκεκριμένα, ο ντε Βίτο σχολίασε:

"Η διαπραγμάτευση εξελίσσεται ομαλά, απομένει να ανταλλάξουμε έγγραφα, να διευθετήσουμε τις λεπτομέρειες, αλλά κατά 90% την Πέμπτη ή την Παρασκευή, ο Καμπέσας θα έρθει στην πόλη μας για να υπογράψει".

Πώς σας ήρθε στο μυαλό ο Καμπέσας;

"Ο προπονητής μας ζήτησε έναν παίκτη με επιθετικά χαρακτηριστικά, που να περνάει τον αντίπαλο του. Ακόμα και πριν ο Καμπέσας παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό τον προηγούμενο Ιούλιο, υπήρξε μία συζήτηση για να τον φέρουμε στην Αβελίνο, αλλά τότε η υπόθεση δεν εξαρτιόταν από τον ποδοσφαιριστή. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Αταλάντα, είδαμε την ευκαιρία και αρχίσαμε τις επαφές, που φαίνεται πως θα έχουν ευτυχή κατάληξη".

Πάντως, ειδησεογραφικός λογαριασμός στο Twitter υποστήριξε ότι η Ιντεπεντιέντε από την Αργεντινή, έχει επαφές με την Αταλάντα για την αγορά του Μπράιαν Καμπέσας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Το tweet:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ