ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατζαγκούν: "Ευχαριστημένος που σκόραρα"

Ατζαγκούν: "Ευχαριστημένος που σκόραρα"
INTIME SPORTS

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γκολ που σημείωσε, παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος να πάρει ευθύνες.

Αρχικά ο μεσοεπιθετικός από τη Νιγηρία είπε: "Είμαι ευχαριστημένος που σκόραρα στην πρώτη μου συμμετοχή. Έγινε προσπάθεια παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε περισσότερο και θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό: "Σπουδαία ευκαιρία για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ και εγώ είμαι νεαρός, μόλις ήρθα στην Ευρώπη. Έχω μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια".

Για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θεωρώ πως είναι ένα σπουδαίο και σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

Για το ότι στον Παναθηναϊκό περιμένουν πολλά από αυτόν: "Πιστεύω ότι μπορώ να πάρω αυτό το βάρος και να προσφέρω όσα περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Είμαι έτοιμος να πάρω τις ευθύνες και θα το κάνω".

Για το ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται:" Η θέση μου είναι επιθετικός μέσος, ωστόσο αυτό εξαρτάται από τον προπονητή μου. Όπου μου ζητήσει να παίξω, θα το κάνω".

Για την φάση του γκολ: "Με δεδομένο ότι παίζω πίσω από τον επιθετικό, πρέπει να παρακολουθώ τις φάσεις και αυτό έκανα στη φάση του γκολ και σκόραρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ