ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατομικό για δυο εβδομάδες οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Ροντρίγκο Μολέντο θα διεξάγονται οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού τις επόμενες δυο εβδομάδες μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι δυο πράσινοι άσοι.

Με απόντες τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Ροντρίγκο Μολέντο για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού.

Και οι δυο αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού στα τελευταία ματς των play offs τα οποία δεν ξεπεράστηκαν στην διάρκεια των διακοπών των δυο ποδοσφαιριστών. Με αποτέλεσμα και οι δυο μετά την άφιξη τους στην Αθήνα να κάνουν επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι θα γίνει.

Ο μεν Βιγιαφάνιες είχε χτυπήσει στον αστράγαλο ενώ ο δε Μολέντο είχε πάθει κάταγμα στην μύτη και υποβλήθηκε σε επέμβαση στην Βραζιλία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει σχετικά με τους τραυματισμούς των δυο ποδοσφαιριστών:

"Ο Λούκας Βιγιαφάνιες υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στις 14 Μαΐου. Μετά από εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης επανήλθε στα τελευταία δύο παιχνίδια των play offs όπου και αγωνίστηκε με περίδεση. Κατά την περίοδο των διακοπών ο ποδοσφαιριστής είχε περιστασιακό πόνο στην περιοχή του διαστρέμματος, τρέχοντας σε ανώμαλο έδαφος χωρίς περίδεση.

Η κλινική εξέταση που του έγινε χθες στο «Γ. Καλαφάτης» και η μαγνητική τομογραφία που υπεβλήθη σήμερα, έδειξαν ικανοποιητική επούλωση στην περιοχή του διαστρέμματος αλλά και μια φλεγμονή στους έξω συνδέσμους. Κατόπιν αυτού το ιατρικό τιμ αποφάσισε ο Βιγιαφάνιες να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την επανένταξή του στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο στο διάστημα των διακοπών του στη Βραζιλία έκανε επέμβαση στη ρινική κοιλότητα με μοσχεύματα χόνδρου, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο τέλος της περασμένης σεζόν. Καθώς βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάρρωσης, υπολογίζεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης επί περίπου δύο εβδομάδες, ώσπου να επανέρθει πλήρως η αναπνευστική του λειτουργία".

ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Το γεγονός ότι θα μείνουν εκτός προπονήσεων για δυο εβδομάδες σημαίνει πως θα χάσουν το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στην Αθήνα και ίσως και το πρώτο φιλικό στην Ολλανδία. Ουσιαστικά θα βρίσκονται στη διάθεση του Ουζουνίδη για το φιλικό παιχνίδι με τον Κόρτραικ στις 11 Ιουλίου και το ματς που έπεται με την Γκεντσλερμπιρλίγκι (14/7) και φυσικά με την Άλκμααρ στις 20/7.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ