Αθλητικό κέντρο Γεώργιος Καλαφάτης και επίσημα

Η επιγραφή "Αθλητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης" και το "PANATHINAIKOS FC" με το σήμα του Παναθηναϊκού αλλά και το τριφύλλι κοσμούν εδώ και λίγες μέρες το προπονητικό κέντρο των πράσινων.

Από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός απέκτησε το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί στο μυαλό των ανθρώπων του τριφυλλιού υπήρχε η σκέψη να ονομαστεί σε "Αθλητικό κέντρο Γεώργιος Καλαφάτης" προς τιμήν του ιδρυτή των πράσινων. Μάλιστα η συγκεκριμένη πρόταση είχε εγκριθεί και από το Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ και αρκετοί στο τριφύλλι χρησιμοποιούσαν την συγκεκριμένη ονομασία για το αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Εδώ και μια εβδομάδα περίπου το πρώην Απήλιον μετονομάστηκε και επίσημα σε "Αθλητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης" με την σχετική ταμπέλα σε πράσινο χρώμα με άσπρα γράμματα να κοσμεί την είσοδο των αποδυτηριών, του ξενώνα και των γραφείων.

Μάλιστα δίπλα από την σχετική επιγραφή υπάρχει μια ακόμα μεγαλύτερη που γράφει "PANATHINAIKOS FC" και έχει από τα αριστερά το σήμα του Παναθηναϊκού και από τα δεξιά ένα τριφύλλι.

 

Και η σχετική επιγραφή είναι σε πράσινο φόντο με άσπρα γράμματα αλλά αυτή σε αντίθεση με την προηγούμενη είναι φωτεινή και άκρως εντυπωσιακή ιδιαίτερα όταν νυχτώνει.

Αυτή η αλλαγή ήρθε να προστεθεί στις όσες έχουν ήδη γίνει στο "Γ. Καλαφάτης" το τελευταίο διάστημα προκειμένου όχι μόνο να γίνει πιο λειτουργικό αλλά και πιο εντυπωσιακό για όσους το επισκέπτονται.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Old Fashioned είναι το μόνο κοκτέιλ για τον χειμώνα

Είναι δυνατό, διαχρονικό και τόσο απλό που μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου.

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ