ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχίζουν συζητήσεις με Λουντ και Μολέντο

Αρχίζουν συζητήσεις με Λουντ και Μολέντο

Οι μάνατζερ των Ρόμπιν Λουντ και Ροντρίγκο Μολέντο θα έρθουν στην Αθήνα και θα μιλήσουν με τον Παναθηναϊκό για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι ποδοσφαιριστές αποφεύγουν να σχολιάσουν δημοσίως, οτιδήποτε σχετίζεται με το ιδιοκτησιακό και με το οικονομικό, όμως είναι σαφές ότι προβληματίζονται για το μέλλον τους. Άλλωστε, ο καθένας θέλει ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, που δεν θα αγχώνεται για την αμοιβή του.

Ειδικές περιπτώσεις αποτελούν ο Ροντρίγκο Μολέντο και ο Ρόμπιν Λουντ, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2018. Οι δύο παίκτες είναι βασικοί στα πλάνα του Ουζουνίδη, όμως δεν προτίθενται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό, λόγω της αβεβαιότητας. Επομένως, η διοίκηση προκρίνει την πώληση τους τον Ιανουάριο, για να εξασφαλίσει ένα μικρό όφελος και να εξοικονομήσει λεφτά από τις αποδοχές τους.

Οι εκπρόσωποι του Μολέντο και του Λουντ έχουν ενημερωθεί για τους σκοπούς των "πράσινων" διοικούντων και σίγουρα, θέλουν και εκείνοι να μεταφέρουν τους πελάτες τους σε μία πιο φερέγγυα ομάδα. Επίσης, υπάρχουν εκκρεμότητες και με τους ίδιους και είναι ένας ακόμα λόγος για να βρουν μία λύση.

Στη διάρκεια του Νοεμβρίου, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι μάνατζερ του Μολέντο, για να μιλήσουν με τους υπευθύνους του Παναθηναϊκού. Ανάλογο ταξίδι θα κάνει ο ατζέντης του Λουντ, ο οποίος θα βρεθεί στην πρωτεύουσα στις επόμενες ημέρες. Φυσικά, οι συζητήσεις δεν αφορούν την υπογραφή νέων συμβολαίων.

Ο αντικειμενικός στόχος της διοίκησης είναι να συμφωνήσει με τους εκπροσώπους των παικτών, για να φύγουν στη χειμερινή μεταγραφική και να μην χαθούν τζάμπα. Δεν είναι απλή υπόθεση, γιατί εναπόκειται στην ευχέρεια του Μολέντο και του Λουντ να δεχτούν, αφού έχουν την επιλογή να περιμένουν μέχρι τον Ιούνιο...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ