ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχίζει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την ΑΕΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ICON

Ο Παναθηναϊκός βλέπει το ματς με την ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει τις επιστροφές των διεθνών και των τραυματιών.

Με το Σαββατοκύριακο των Εθνικών ομάδων να έχει ολοκληρωθεί και με τους διεθνείς Κουρμπέλη, Κολοβέτσιο και Λουντ να επιστρέφουν, ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει την προετοιμασία για το κυριακάτικο (19/11) παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το αθηναϊκό ντέρμπι είναι η πρώτη από τις πέντε δύσκολες αναμετρήσεις που απομένουν για το 2017 και η κατάληξη της θα επηρεάσει και τις επόμενες.

Ο Ουζουνίδης επισήμανε στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποβιβαστεί αγωνιστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν... καίγεται για βαθμούς. Ιδίως όταν παίζει στο "Απόστολος Νικολαΐδης", που αποτελεί το μεγάλο όπλο του. Επομένως, εναντίον της ΑΕΚ θα ψάξει το "τρίποντο" ώστε να κερδίσει θέσεις και να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας, ο Ουζουνίδης θα μιλήσει στους παίκτες, αλλά θεωρεί ότι πρόκειται για ματς που δίνουν κίνητρο από μόνα τους. Δεν φοβάται αποπροσανατολισμό ή έλλειψη συγκέντρωσης, όπως σε πιο αδιάφορα ματς, που εν τέλει κοστίζουν στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ο 48χρονος προπονητής θα κάνει τις επισημάνσεις του, αλλά περιμένει ότι οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το αθηναϊκό ντέρμπι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Γιακούμπα Σιλά θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει για τον Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος θα δοκιμάσει σήμερα (13/11) να μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ παραμένει αμφίβολος ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ