ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχίζει η προετοιμασία για τον Πλατανιά

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Η χριστουγεννιάτικη άδεια ολοκληρώθηκε και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν ραντεβού στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Η χριστουγεννιάτικη άδεια των παικτών του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (26/12) και από την Τρίτη (27/12) επανέρχονται στις προπονήσεις στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Άλλωστε, δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για περισσότερη ξεκούραση, αφού την Πέμπτη (5/1) ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πλατανιά στα Χανιά και θέλει να αρχίσει το 2017 με νίκη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει έναν νέο στη διάθεση του, τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ θα προπονηθεί για πρώτη φορά με την πράσινη φόρμα και πρέπει να προσαρμοστεί άμεσα, διότι υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κρήτης.

Στον αντίποδα, δεν θα βρίσκονται στο Κορωπί οι τρεις Αφρικανοί διεθνείς, οι Μουμπάρακ Γουακάσο, Πολ Ζοσέ Εμποκού και Ουσμάν Κουλιμπαλί. Οι τρεις έχουν άδεια διότι θα ενσωματωθούν στις προετοιμασία των χωρών του, για το Copa Africa 2017 που θα αρχίσει στις 14 Ιανουαρίου στη Γκαμπόν.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει εάν θα αναλάβουν από σήμερα τα καθήκοντα τους ο φυσιοθεραπευτής, Χρήστος Καρβουνίδης και ο εργιοφυσιολόγος, Γιάννης Κωτσής. Οι δύο αποτέλεσαν εισηγήσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου, τις οποίες αποδέχτηκε ο Αλαφούζος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ