ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρχισε το "Survivor" του Παναθηναϊκού

Άρχισε το "Survivor" του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι Βονόρτας, Μάρκος, Ψυχουντάκη μετά τις εκκαθαρίσεις που ξεκίνησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο ενώ γίνονται περικοπές και στο προσωπικό της πράσινης ΠΑΕ.

Το "Survivor" του Παναθηναϊκού με φόντο... το πλάνο βιωσιμότητας της πράσινης ΠΑΕ ξεκίνησε με εκκαθαρίσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του τριφυλλιού και περικοπές στο προσωπικό της ΠΑΕ.

Στην διάρκεια της Τρίτης έγινε γνωστό στους Γιάννη Βονόρτα, Δημήτρη Μάρκο (επικεφαλής του τμήματος scouting) και την ψυχολόγο της ακαδημίας Μαρία Ψυχουντάκη ότι λύεται η συνεργασία τους και δε θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα Μάρκος και Ψυχουντάκη αποχαιρέτησαν τα παιδιά της ακαδημίας, αλλά και τους υπαλλήλους του "Γ. Καλαφάτης" στο οποίο περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι και αυτός στην λίστα των ανθρώπων που αναμένεται να ενημερωθεί για να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, η να υπάρξει μεγάλη μείωση στις αποδοχές του. Βέβαια ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί στην διάρκεια της Τρίτης και αυτό θα συμβεί άμεσα με τον παλαίμαχο άσο και προπονητή του τριφυλλιού.

Την ίδια ώρα πολλές περικοπές γίνονται και στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ προκειμένου στο τριφύλλι να μειωθεί και το λειτουργικό κόστος.

Όλα αυτά φυσικά έρχονται σε συνέχεια της απόφασης και για τη μείωση του μπάτζετ του Παναθηναϊκού για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα χρήματα που θα διατεθούν για μεταγραφές το καλοκαίρι. Κάτι για το οποίο είχατε διαβάσει σχετικά στο Sport24.gr

Οι αποχωρήσεις αυτές και οι περικοπές έχουν φυσικά ως στόχο το πλάνο βιωσιμότητας που πρέπει να παρουσιάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην UEFA, στον έλεγχο που θα γίνει ενόψει της άδειας που πρέπει να πάρει για την επόμενη σεζόν. Ο,τι είναι να γίνει αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Διότι μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα θα πρέπει να κατατεθεί στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία το πλάνο βιωσιμότητας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σ' αυτό το πλαίσιο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο περισσότερων περικοπών σε προσωπικό, αλλά και μειώσει συμβολαίων σε παίκτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ