ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχή με δύσκολα για το τριφύλλι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Άλκμααρ και ο Δώνης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τη λειτουργία του συστήματος που δουλεύει.

Σεφτέ... στα φιλικά κάνει την Τετάρτη (18/7) ο Παναθηναϊκός εναντίον της Άλκμααρ! Οι "πράσινοι" του Γιώργου Δώνη θα αντιμετωπίσουν τους Ολλανδούς στο AFAS Stadium και παρότι είναι το πρώτο ματς της προετοιμασίας, θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

Ασφαλώς, κανείς στο Τριφύλλι δεν τρέφει αυταπάτες. Απέναντι στην 3η της περσινής Eredivisie, που διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προπονήσεων, ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Άλλωστε, ο Δώνης επισήμανε ότι το επίπεδο των αντιπάλων είναι πολύ υψηλό και η αναμέτρηση ενέχει το ρίσκο της...

Τουλάχιστον, ο Δώνης θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει το σύστημα του σε άκρως ανταγωνιστικές συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με 3-4-2-1, με τον Διούδη στην εστία, τους Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Γιόχανσον στην τριάδα της άμυνας, τους Κουλιμπαλί και Ινσούα ως ακραίους μπακ, τους Τζανδάρη και Κάτσε ως δίδυμο στη μεσαία γραμμή, οι Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης θα είναι οι δύο μεσοεπιθετικοί και ο Δώνης θα παίξει στην επίθεση.

Φυσικά, ο Δώνης θα μοιράσει τον χρόνο σε όλους τους παίκτες, ενώ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κουρμπέλη και Άλτμαν και τον Σιφναίο, ο οποίος έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Για την Άλκμααρ είναι το τρίτο φιλικό της, αφού έχει φέρει ισοπαλία 1-1 με τη Μίντιλαντ και έχει νικήσει 2-0 τη Λόκερεν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ