ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρνητική απάντηση για χρήματα από τον Αλαφούζο

Αρνητική απάντηση για χρήματα από τον Αλαφούζο
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει λεφτά για να εξοφληθεί η δόση του Οκτωβρίου στους ποδοσφαιριστές. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Νοέμβριος πλησιάζει στην ολοκλήρωση του και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια της να εξοφλήσει τη δόση του Οκτωβρίου, που προβλέπεται στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Δεν είναι υπερβολή να γραφτεί ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα και η εύρεση του απαραίτητου 1,3 εκατομμυρίου ευρώ, απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Μέχρι στιγμής, η διοίκηση έχει συγκεντρώσει ένα ποσό που δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ και αναζητεί πόρους από κάθε δυνατή "πηγή". Οι επαφές με τράπεζες για την προεξόφληση μελλοντικών εσόδων δεν ευοδώθηκαν, ενώ οι εκκλήσεις σε επιχειρηματίες "πράσινων" φρονημάτων δεν έχουν εισακουστεί. Επιπλέον, δεν εισρέουν χρήματα στο ταμείο από πωλήσεις εισιτηρίων ή από εγγραφές στη Συμμαχία.

Η μοναδική ορατή λύση είναι η χρηματοδότηση από τον Γιάννη Αλαφούζο και το σχετικό αίτημα έχει ήδη γίνει. Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο να συνδράμει με ένα ποσό ως ταμειακή διευκόλυνση, ώστε να αποτρέψουν τις προσφυγές και να αποφευχθεί ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Μόνο που σε πρώτη φάση, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει χρήματα. Συγκεκριμένα, εξήγησε στους συνεργάτες του ότι εμμένει στην απόφαση του να αναλάβει μόνο τα χρέη που τον αφορούν προσωπικά και δεν προτίθεται να πληρώσει για άλλες οφειλές, έστω και με τη μορφή της διευκόλυνσης. Διότι δεν επιθυμεί να περάσει... λάθος μηνύματα και να αρχίσουν να τον προσεγγίζουν ξανά οι πιστωτές.

Προς το παρόν, ο Αλαφούζος δεν σκοπεύει να παρέμβει για να εμποδίσει την κατάρρευση του Παναθηναϊκού. Το σίγουρο είναι πως οι πιέσεις θα συνεχιστούν, ώστε ο μεγαλομέτοχος να ανταποκριθεί στο μίνιμουμ των υποχρεώσεων του. Το αν θα αλλάξει στάση είναι ένα άλλο ζήτημα...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ