ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρμεντέρος και Πούκι για την επίθεση ο Παναθηναϊκός

Αρμεντέρος και Πούκι για την επίθεση ο Παναθηναϊκός
Πούκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τέεμου Πούκι και ο Σάμουελ Αρμεντέρος είναι οι πρώτοι στόχοι για τη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού. Ψηλά στη λίστα ο Καστενιό, προτάθηκε ο Τζόρτζεβιτς, έρχεται με μεταγραφή ο εκλεκτός. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Αποφασισμένος να κλείσει τον βασικό επιθετικό του Παναθηναϊκού στις επόμενες ώρες, είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η επιδίωξη του 48χρονου προπονητή είναι να έχει στη διάθεση του τον εκλεκτό στράικερ στις αρχές Αυγούστου, προκειμένου να τον ενσωματώσει στην τακτική της ομάδας.

Οι πρώτοι στόχοι για την επίθεση είναι ο Σάμουελ Αρμεντέρος και ο Τέεμου Πούκι. Πρόκειται για δύο κυνηγούς εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι έχουν τις προδιαγραφές να αναπληρώσουν το κενό του Μάρκους Μπεργκ. Ο Πούκι ανήκει στη Μπρόντμπι και έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό πέρυσι, στα play offs του Europa League. Ο 27χρονος Φιλανδός επιθετικός την προηγούμενη σεζόν είχε 46 συμμετοχές, με 29 γκολ και 11 ασίστ, ενώ είναι 54 φορές διεθνής και έχει σκοράρει 9 γκολ. Τα δανέζικα ΜΜΕ αναπαραγάγουν το ενδιαφέρον, αλλά μεταδίδουν πως η Μπρόντμπι δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση προς το παρόν.

Ο Αρμεντέρος, το όνομα του οποίου αποκάλυψε το Sport24.gr, είναι μία ποιοτική και ακριβή περίπτωση. Ο 27χρονος Σουηδός της Χεράκλες προέρχεται από την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του (33 ματς / 22 γκολ) και τον Ιούνιο χρίστηκε διεθνής. Ο ίδιος θέλει να πάρει μεταγραφή σε πιο ανταγωνιστική ομάδα και υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να τον παρακολουθεί, μετά την κρούση του Ιουλίου.

ΚΑΣΤΕΝΙΟ ΚΑΙ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

Φυσικά, ο Ουζουνίδης έχει και άλλες επιλογές... Μία αφορά τον 25χρονο Ολλανδό επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λουκ Καστενιό. Ο Καστενιό έχει εξαιρετικές επιδόσεις στην πατρίδα του, αλλά στην Πορτογαλία δεν έπεισε τον Ζόρζε Ζεζούς και έχει τεθεί εκτός πλάνων. Η Σπόρτινγκ συζητά την πώληση του, μέχρι στιγμής έχει δεχτεί προτάσεις μόνο για δανεισμό και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει υψηλό κασέ.

Επίσης, στην Ιταλία ισχυρίζονται ότι στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος απασχόλησε τον Ολυμπιακό πριν λίγο καιρό: ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς. Ο 29χρονος Σέρβος στράικερ δεν υπολογίζεται από τη Λάτσιο και ψάχνει τον επόμενο προορισμό του, επιθυμώντας να φύγει με μεταγραφή. Στα μείον είναι ότι αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα και πέρυσι είχε 18 συμμετοχές με 1 γκολ.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θέλει "καθαρή" λύση για τη γραμμή κρούσης και όχι ημίμετρα με έναν δανεισμό, για αυτό έχει τη διάθεση να πληρώσει αρκετά χρήματα για τα δεδομένα του. Συγκεκριμένα, το μπάτζετ για τον ποδοσφαιριστή μπορεί να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ, ενώ ανάλογο ποσό θα διατεθεί για την αγορά των δικαιωμάτων του. Τουλάχιστον, ο Ουζουνίδης έχει το περιθώριο να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στην αγορά.

Photo credits: Eurokinissi

Απολαύστε videos με τους Πούκι και Αρμεντέρος:



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ