ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αριστερός "Γιόχανσον" και... τέλος

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση απόκτησης αριστερού μπακ, ο οποίος θα είναι “επιπέδου Γιόχανσον” και δεν θα αρκείται σε ρόλο “αναπληρωματικού” του Χουλτ. Λίγες πιθανότητες για εξτρέμ, κλείνει και ο Τζανδάρης.

Πιθανότατα εντός της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι δύο τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει τους Διούδη, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Άλτμαν, Καμπέσας, Λουσιάνο, Τσάβες, ενώ επέστρεψαν από δανεισμό ο Χρήστος Δώνης (Ηρακλής) και ο Κώστας Κότσαρης (Ομόνοια).

Πιθανότατα, λοιπόν, οι Πράσινοι θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφική σεζόν με την απόκτηση του 24χρονου (ελεύθερου) πρώην μέσου του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Φάνη Τζανδάρη και με έναν αριστερό μπακ, για τον οποίο από σήμερα ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία. Δηλαδή με εννέα μεταγραφές. Απόφαση των Πράσινων είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης “επιπέδου Γιόχανσον”, ο οποίος δεν θα αποτελεί απλώς εναλλακτική λύση αντί του Νίκλας Χουλτ, αλλά θα μπορεί κάλλιστα να ανταποκριθεί και στα καθήκοντα του βασικού. Κι' αυτό διότι μετά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, πιθανότατα ακυρώνεται κάθε σκέψη απόκτησης επιπλέον εξτρέμ.

Όπως, όμως και με την περίπτωση του Γκάμπριελ που κατέληξε στην Σεντ Ετιέν, ο Ουζουνίδης θέλει ακραίο αριστερό μπακ ικανότερο από τον Χουλτ στα αμυντικά καθήκοντά του! Παίκτη, δηλαδή, ο οποίος θα μπορεί να παίξει στην αριστερή πτέρυγα πίσω από τον Σουηδό, ο οποίος σύμφωνα με την άποψη του κόουτς μπορεί να ανταποκριθεί πολύ καλά και σε ρόλο χαφ – εξτρέμ! Δύο είναι οι περιπτώσεις παικτών που έχει ξεχωρίσει ο Ουζουνίδης για τη συγκεκριμένη θέση και η μεταγραφή – που θα είχε τελειώσει με τον Γκάμπριελ πριν από 15 μέρες αν... υπήρχε περισσότερο χρήμα- αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και να αξιοποιηθεί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή λόγω των δύο αγώνων της Εθνικής Ελλάδας εναντίον της Εσθονίας και του Βελγίου.

'Οσο για τις εκκρεμείς υποθέσεις ανανεώσεων συμβολαίων; Προτεραιότητα έχει ο Λουντ (έχουν γίνει επαφές με τους μάνατζέρς του) και έπεται ο Βιγιαφάνιες. Του Μολέντο θεωρείται “τυπικό” θέμα λόγω της προφορικής συμφωνίας, αλλά ακόμη δεν έχει υπογράψει ο Βραζιλιάνος στόπερ, του οποίου ο εκπρόσωπος αναμένεται στην Ελλάδα εντός των επόμενων 15 ημερών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ