ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αργή βελτίωση για τον τραυματισμό του Βιγιαφάνιες

PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Βιγιαφάνιες EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η πρόοδος του τραυματισμού του και θα συνεχίσει με πιο εντατικό ρυθμό την αποκατάσταση του.

Η αποκατάσταση του οστικού οιδήματος που είχε υποστεί στον αστράγαλο ο Λούκας Βιγιαφάνιες εξελίσσεται ομαλά, ωστόσο η επάνοδος του Αργεντινού χαφ στους αγωνιστικούς χώρους θα καθυστερήσει αρκετά. Ο "Βίγια" υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο νοσοκομείο "Υγεία" τη Δευτέρα (28/8), προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος στον τραυματισμό του.

Το ιατρικό επιτελείο έμεινε ικανοποιημένο από τα αποτελέσματα και ο Βιγιαφάνιες θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, αλλά με πιο εντατικό ρυθμό από εδώ και στο εξής. Παράλληλα, πιθανώς να πάρει μέρος σε μερικές ασκήσεις της ομάδας, αρκεί να μην επιβαρύνουν τον αστράγαλο του.

Με βάση τον προγραμματισμό, ο Βιγιαφάνιες θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις στα τέλη Σεπτεμβρίου και αναμένεται να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό στη διάρκεια του Οκτωβρίου. Εξυπακούεται πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα τον διαχειριστούν με προσοχή, λόγω της πολύμηνης απουσίας του.

Στο μεταξύ, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν θα ταξιδέψει στο Μπαμάκο του Μάλι, για να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στα δύο παιχνίδια με το Μαρόκο, στις 1 και στις 5 Σεπτεμβρίου. Ο Αφρικανός δεξιός μπακ συνεννοήθηκε με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αλέν Ζιρές και θα μείνει στην Αθήνα, για να επανέρθει σε φουλ ρυθμούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ