ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απρόοπτο με Λουντ, στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Μαρινάκης

Απρόοπτο με Λουντ, στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Μαρινάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αναγκάζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Ρόμπιν Λουντ και την θέση του στο αρχικό σχήμα παίρνει ο Μαρινάκης. Το πιο πιθανό είναι να παίξει ο Κουλιμπαλί στη μεσαία γραμμή.

Με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο ματς με την ΑΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ρόμπιν Λουντ έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω γαστρεντερίτιδας και την θέση του στο αρχικό σχήμα παίρνει ο Νίκος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Ο. Βλαχοδήμο, Μαρινάκη, Μολέντο, Κουτρουμπή, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπουμάλ και Μπεργκ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Στιλ, Μέστο, Βλαχοδήμος Π, Χουχούμης, Λέτο, Ρινάλντι, Τελάντερ ενώ εκτός 18άδας βρίσκονται οι Λουντ, Ευαγγέλου.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιος παίκτης θα είναι αυτός που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Λουντ αν και το πιθανότερο είναι να παίξει ως οκτάρι, δίπλα στον Ζέκα, ο Κουλιμπαλί ο οποίος και στο παρελθόν έχει παίξει στην συγκεκριμένη θέση και όχι ο Μαρινάκης που έχει αγωνιστεί μόνο ως μπακ και ως στόπερ στην καριέρα του. Εκτός και αν παίξει ο Μαρινάκης στόπερ, δίπλα στον Μολέντο και προωθηθεί στα χαφ ο Κουτρουμπής.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι αναμένεται να αγωνιστεί με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, στο δεξί άκρο τον Μαρινάκη και αριστερά τον Χουλτ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κουτρουμπή, Μολέντο.

Στο κέντρο θα βρεθεί ο Ζέκα έχοντας δίπλα του τον Κουλιμπαλί και η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες και Εμποκού ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ