ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχωρεί ο Τουμαζάτος από τον Παναθηναϊκό

Αποχωρεί ο Τουμαζάτος από τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος αποτελεί παρελθόν από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ αναμένονται ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα.

Η ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, εκτός από ανακατατάξεις στο ρόστερ, έφερε αλλαγές και στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο άνθρωπος ο οποίος διαχειρίστηκε τα οικονομικά ζητήματα τους τελευταίους μήνες, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, δεν θα συνεχίσει στο πόστο του.

Ο γενικός διευθυντής αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση και πιθανότατα από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου. Πρόκειται για αξιοσημείωτη μεταβολή στη διοίκηση, αφού ο Τουμαζάτος ήταν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου.

Μέχρι πρότινος ήταν ο μοναδικός ο οποίος είχε συνεχή επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο και ουσιαστικά, ήταν η προέκταση του στην καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ. Ωστόσο, ο εφοπλιστής φέρεται πως του χρεώνει την αδυναμία να μειώσει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ.

Μένει να φανεί εάν θα τεθεί ζήτημα με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος είχε αγαστή συνεργασία με τον Τουμαζάτο. Επίσης, πρέπει να προκύψει άμεση μεταφορά των αρμοδιοτήτων του πρώην διοικητικού στελέχους, αφού εκκρεμούν οι επαφές με τους παίκτες που έχουν κάνει προσφυγές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ