ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχωρεί και ο Μπέκας από τον Παναθηναϊκό

Αποχωρεί και ο Μπέκας από τον Παναθηναϊκό

Ένας ακόμη προπονητής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού αποχωρεί από το τριφύλλι, καθώς ο Βαγγέλης Μπέκας, δεν δέχτηκε τη μείωση που του προτάθηκε και μετά από ένα χρόνο στο τριφύλλι

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την ακαδημία του Παναθηναϊκού καθώς τη νέα σεζόν στο τριφύλλι δεν θα είναι ούτε ο μέχρι πρόσφατα γυμναστής των τμημάτων υποδομής Βαγγέλης Μπέκας.

Ο ίδιος στην τελευταία προπόνηση των Νέων την περασμένη Πέμπτη όταν ο Βαγγέλης Σάμιος είχε ανακοινώσει ότι φεύγει είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει αλλά εκείνη τη στιγμή η αποχώρηση του δεν είχε οριστικοποιηθεί.

Λίγες ώρες αργότερα όμως και αφού είχε μια ακόμα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής, Τάκη Φύσσα, οριστικοποιήθηκε ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Όπως και με τις προηγούμενες αποχωρήσεις έτσι και σε αυτήν οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί. Στον Μπέκα ο οποίος βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο στο τριφύλλι προτάθηκε μείωση στις αποδοχές του την οποία δεν αποδέχθηκε και οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν φιλικά.

Άλλωστε ούτε από τον Παναθηναϊκό είχαν παράπονα από τον Βαγγέλη Μπέκα και την δουλειά του και μάλιστα τόσο οι προπονητές της ακαδημίας όσο και αρκετοί παίκτες των τμημάτων υποδομής μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του και τον τρόπο εκγύμνασης του.

Φυσικά ούτε από την πλευρά του έμπειρου γυμναστή υπάρχει κάποιο παράπονο, αντιλαμβάνεται και αυτός πως το θέμα δεν είχε να κάνει με την δουλειά του αλλά με θέμα μείωσης του μπάτζετ των πράσινων. Για αυτό και ο ίδιος ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα του Παναθηναϊκού τη χρονιά που μας πέρασε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ