ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Αλαφούζου με Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Αλαφούζου με Αναστασίου στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/11) με τον Γιάννη Αναστασίου και τα είπαν για αρκετή ώρα ενώ συνομίλησαν και για τον διάδοχο του 42χρονου τεχνικού.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/11) συνάντηση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, με τον πρώην πλέον τεχνικό του τριφυλλιού Γιάννη Αναστασίου. Οι δυο άνδρες έφαγαν μαζί και συζήτησαν σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Τα είπαν για αρκετή ώρα στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση τους αλλά το σίγουρο είναι ότι θα τα πουν και πάλι στο μέλλον καθώς θα διατηρήσουν επαφές αφού έχουν αναπτύξει αυτά τα 2,5 χρόνια μια αρκετά καλή φιλική σχέση.

Οι δυο τους συζήτησαν για τους λόγους που δεν μπορούσε να συνεχιστεί πλέον η συνεργασία των δυο πλευρών και οδήγησαν στο "διαζύγιο" μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας και στήριξης του Γιάννη Αλαφούζου στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε στον Γιάννη Αναστασίου και για τον διάδοχο του και την επιλογή στο πρόσωπο του Βέλικο Παούνοβιτς θέλοντας να πάρει τη γνώμη του 42χρονου προπονητή. Του ανέλυσε το πλάνο που έχει στο μυαλό του από τη στιγμή που εμπιστεύεται τη γνώμη και τις γνώσεις του Έλληνα προπονητή γύρω από το ποδόσφαιρο.

Θα πάει στο "Γ. Καλαφάτης"

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να βρεθεί εν τω μεταξύ την Τετάρτη (4/11) στο "Γ. Καλαφάτης" και να μιλήσει στους παίκτες των πράσινων αλλά και στους πρώην συνεργάτες του ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να μαζέψει τα πράγματα του. Οι πράσινοι την Τετάρτη έχουν διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα και είναι άγνωστο πότε θα επιλέξει να δώσει το παρών ο 42χρονος τεχνικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ