ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχαιρέτησε τον Γκαλίνοβιτς ο Παναθηναϊκός

Αποχαιρέτησε τον Γκαλίνοβιτς ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπάρτα Πράγας και η πράσινη ΠΑΕ τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του,

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και τυπικά αποτελεί από την Παρασκευή ο Μάριο Γκαλίνοβιτς με τον Κροάτη προπονητή τερματοφυλκων να λύνει τη συνεργασία του με την πράσινη ΠΑΕ για χάρη της Σπάρτα Πράγας. Εκεί όπου θα συναντήσει τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Κροάτης βρέθηκε στα γραφεία του τριφυλλιού, έλυσε τη συνεργασία του και αποχαιρέτησε άπαντες στον Παναθηναϊκό ενώ και η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά του Γκαλίνοβιτς και του ευχήθηκε ότι καλύτερο στην καριέρα του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλυσε σήμερα τη συνεργασία της με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς κοινή συναινέσει και αποχαιρετά έναν άνθρωπο που σε όλη του την καριέρα στον Παναθηναϊκό είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής υπήρξε υπόδειγμα ήθους και επαγγελματισμού.

Ο Μάριο δέθηκε όλα αυτά τα χρόνια με τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι η συνέχεια της καριέρας του θα τον βρει στο εξωτερικό, θα τον αισθανόμαστε πάντα δικό μας άνθρωπο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και στην προσωπική του ζωή".

Αυτό που μεταξύ άλλων ανέφερε ο Γκαλίνοβιτς στους ανθρώπους της ομάδας εκτός του ευχαριστώ για την ευκαιρία που του έδωσαν από τις ακαδημίες και εν συνεχεία στην πρώτη ομάδα είναι πως δεν λέει αντίο καθώς θα είναι πάντα μέλος της ομάδας.

Μεταξύ άλλων είπε μιλώντας σε στελέχη του τριφυλλιού: "Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε, δεν θεωρώ ότι λέω αντίο σε κανέναν στην ομάδα γιατί πάντα θα είμαι μέλος της και θα ενδιαφέρομαι για αυτήν" ενώ τους μίλησε και για τη συνεργασία του με την Σπάρτα Πράγας λέγοντας: "Είναι κάτι καινούριο για μένα, μια ευκαιρία που ήρθε από το πουθενά και δεν μπορούσα να πω όχι".

ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΑΓΡΙΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Παναθηναϊκός και ο Μαρίνος Ουζουνίδης πλέον πρέπει να βρουν και τον διάδοχο του Μάριο Γκαλίνοβιτς με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη να είναι το πρώτο φαβορί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους πράσινους.

Μένει να δούμε όμως αν ευσταθούν καθώς στην Θεσσαλονίκη ισχυρίζονται πως τον Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων είχε βολιδοσκοπήσει και ο ΠΑΟΚ.

ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ

Λίγες ώρες αργότερα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ο οποίος δούλεψε όλο το χρόνο με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και έγινε βασικός γκολκίπερ του τριφυλλιού ευχαρίστησε τον Κροάτη για τη συνεργασία που είχαν.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έγραψε: "Σε ευχαριστώ για όλα Μάριο".

Thanks for everything... Mario #Galinovic

A post shared by Odisseas Vlachodimos (@vlachod1mos) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ