ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Aποθέωση Ουζουνίδη - Κουρμπέλη στο Κορωπί από οπαδούς του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού πήγαν στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου και τόνισαν στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε παιχνίδι.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έχει απομείνει για να στηρίξει και να βοηθήσει στην αποφυγή της κατάρρευσης, από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος διέκοψε τη χρηματοδότηση και άλλοι εύποροι φίλοι του Τριφυλλιού δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Οι οργανωμένοι οπαδοί θέλησαν να τονώσουν το ηθικό του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του, καθώς και των ποδοσφαιριστών και επισκέφτηκαν το "Γεώργιος Καλαφάτης", πριν την προπόνηση της Πέμπτης (1/2) που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17:00.

Οι οπαδοί ανέφεραν στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε παιχνίδι και τους τόνισαν ότι εκτιμούν τη στάση τους απέναντι στο Σύλλογο, σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία.

Φυσικά, στο επίκεντρο βρέθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης λόγω της άρνησης του να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. "Μας απέδειξες ότι φοράς παντελόνια και σεβάστηκες τον Παναθηναϊκό, σ' ευχαριστούμε" ανέφεραν οι οπαδοί στον αρχηγό της ομάδας.

Επίσης, ο Ουζουνίδης αποθεώθηκε για άλλη μία φορά και οι οπαδοί τον προέτρεψαν να συνεχίσει να δουλεύει και να μην... κάνει τη χάρη σε όσους επιδιώκουν την παραίτηση του. "Μαρίνο, κράτα γερά, είμαστε μαζί σου ως το τέλος" ήταν το μήνυμα των οργανωμένων στον 50χρονο προπονητή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ