Αποθέωση και ομιλία Γιαννακόπουλου

Αποθέωση και ομιλία Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συζήτησε με τους οπαδούς του Τριφυλλιού που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του και αναφέρθηκε στις προσπάθειες του για να επισπεύσει τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Είναι προφανές ότι για τη συντριπτική πλειονότητα των οπαδών του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μοιάζει ως ο μοναδικός ο οποίος είναι ικανός να αποτρέψει την κατάρρευση της ΠΑΕ. Αυτό εκφράστηκε στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον "Τάφο του Ινδού" το βράδυ της Τετάρτης από 2.000 παριστάμενους, αλλά και στην επίσκεψη περίπου 80-100 ατόμων στο σπίτι του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ,μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Ο Γιαννακόπουλος αντιλήφθηκε την παρουσία τους και συνομίλησε μαζί τους, αντιλαμβανόμενος την αγωνία τους για την ομάδα ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο 44χρονος επιχειρηματίας δεν κρύφτηκε και παρουσίασε την δύσκολη πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιαννακόπουλος επισήμανε στους οπαδούς ότι δεν εξαρτάται από εκείνον η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, αφού ο Αλαφούζος δεν έχει καν απαντήσει στην επιστολή του. Ακόμα, πρόσθεσε ότι πιέζει διαρκώς την Κυβέρνηση, ώστε να δρομολογήσει τις εξελίξεις, ενώ βρίσκεται σε επαφή με το κονσόρτσιουμ ώστε να είναι έτοιμο να ενεργοποιηθεί αμέσως μόλις κλείσουν οι συμφωνίες για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ.

Οι οπαδοί τον αποθέωσαν για άλλη μία φορά, του ανέφεραν ότι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες και εκτιμούν την προσπάθεια του και εξέφρασαν τη βεβαιότητα τους ότι ο κόσμος του Τριφυλλιού θα στηρίξει μαζικά την είσοδο του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24