ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση για την αποστολή του Παναθηναϊκού

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Περισσότεροι από 50 φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή της ομάδας για να αποθεώσουν παίκτες και τεχνικό τιμ φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του τριφυλλιού. (VIDEOS)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" όπως ακριβώς τους είχε ζητήσει ο κόσμος το Σάββατο το απόγευμα στο "Γ. Καλαφάτης" και έφυγαν α πό το στάδιο του Φαλήρου με την ισοπαλία παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες για τριάντα λεπτά.

Για αυτό και ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλησε να αποθεώσει την ομάδα και να δώσει συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την εμφάνιση τους και το θετικό αποτέλεσμα.

Περισσότεροι από 50 πράσινοι περίμεναν την ομάδα επί της Μεσογείων και σταμάτησαν για πέντε λεπτά το πούλμαν, φώναξαν συνθήματα υπέρ του Ουζουνίδη και άναψαν πράσινα καπνογόνα ενώ τραγούδησαν και τον ύμνο του τριφυλλιού.

Μάλιστα και οι παίκτες δεν περίμεναν την υποδοχή και τράβηξαν βίντεο μέσα από το πούλμαν με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να το ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ