ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποσύρεται προσωρινά η Ιντερνασιονάλ για τον Μολέντο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΟΛΕΝΤΟ
Μολέντο ICON

Η Ιντερνασιονάλ δεν προτίθεται να ικανοποιήσει τον Παναθηναϊκό και το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μολέντο. Ο Ιντάλγκο πιέζει τον Τσάβες για συμβιβασμό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ανεπιτυχή κατάληξη είχε για άλλη μία φορά η προσπάθεια της Ιντερνασιονάλ να αποκτήσει τον Ροντρίγκο Μολέντο... Η διοίκηση της "κολοράντο" είχε επαφή με τον ατζέντη του 30χρονου στόπερ, Γκιλμάρ Βελόζ και έλαβε απορριπτική απάντηση για την προσφορά των 260.000 ευρώ.

Ο Βελόζ ενημέρωσε τους Βραζιλιάνους παράγοντες ότι ο Παναθηναϊκός ζητά τουλάχιστον 500.000 ευρώ για να συναινέσει στην πώληση του Μολέντο. Το κόστος αυξάνεται περισσότερο, επειδή το γραφείο που εκπροσωπεί ο Βελόζ έχει 20% από τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και απαιτεί ένα ποσό για να κλείσει η μεταγραφή.

Η Ιντερνασιονάλ έχει μικρό μπάτζετ και δεν έχει το περιθώριο να δαπανήσει τόσα χρήματα για τη μεταγραφή, οπότε προς το παρόν αποσύρεται. Από τη Βραζιλία, η Κορίνθιανς έχει απευθυνθεί στον Βελόζ για τον Μολέντο, χωρίς να έχει καταθέσει πρόταση, ενώ υπάρχουν ομάδες από την Τουρκία και τη Ρωσία που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Ο ΤΣΑΒΕΣ

Εντατικές διαβουλεύσεις είχαν ο Αντρές Τσάβες και ο ατζέντης του, Φερνάντο Ιντάλγκο, εν όψει του ραντεβού με τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Ο Ιντάλγκο προσπαθούσε να αλλάξει την άκαμπτη στάση του Τσάβες και να τον πείσει να συνεννοηθεί με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, ώστε να προκύψει μία αμοιβαία αποδεκτή λύση.

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (8/12), διότι υπάρχει διαφορά στη χρονική ζώνη. Αυτή τη φορά, ο Τσάβες αναμενόταν να παραστεί, κάτι που δεν συνέβη στην πρώτη συνάντηση των ντε Μπαρτόλο και Ιντάλγκο.

Παρότι ο Ιντάλγκο τόνισε στον ντε Μπαρτόλο ότι πιέζει τον Τσάβες να επιστρέψει στην Αθήνα, αυτό εξαρτάται από τον ποδοσφαιριστή. Ο "κοντάντε" δεν έχει δείξει σημάδια μεταμέλειας, ούτε επιχείρησε να συνομιλήσει με τον Ουζουνίδη, για να του εξηγήσει τη θέση του. Πρόκειται για αρνητικά δείγματα από την πλευρά του 26χρονου στράικερ...

Σε κάθε περίπτωση, από το δεύτερο ραντεβού θα κριθούν αρκετά. Το "διαζύγιο" μοιάζει αναπόφευκτο, αλλά το ζητούμενο είναι πως θα τελειώσει η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Τσάβες: με συναινετικό σπάσιμο του συμβολαίου ή με δικαστική διαμάχη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ