ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολάκης: "Να μην αφαιρούμαστε..."

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα εναντίον του Απόλλωνα και τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να βρουν κίνητρα για τα παιχνίδια που απομένουν.

Ο Κώστας Αποστολάκης ήταν η έκπληξη που επιφύλαξε ο Γιώργος Δώνης στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ο 20χρονος δεξιός μπακ-χαφ έκανε καλό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και το συνδύασε με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Μετά το ματς, ο Αποστολάκης μίλησε για την πρώτη συμμετοχή του στη Superleague, δηλώνοντας αποφασισμένος να βγάλει τον Γιώργο Δώνη ασπροπρόσωπο για την εμπιστοσύνη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Αποστολάκη:

Για το ντεμπούτο του σε ματς πρωταθλήματος: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα που αγωνίστηκα στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές και όλο το τεχνικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου δόθηκε".

Για τη θέση που του ταιριάζει: "Θα παίξω σε όποια θέση και αν με βάλει ο προπονητής και θα προσπαθήσω να αποδώσω τα μέγιστα, ώστε να τον βγάλω ασπροπρόσωπο".

Για τη χαλάρωση των τελευταίων λεπτών: "Πρέπει να είμαστε σταθεροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν πρέπει να δίνουμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο. Χρειάζεται να προσπαθούμε να μην αφαιρούμαστε και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά".

Για την δική του προσωπική εμφάνιση: "Οι δυνάμεις και η αντοχή είναι από τα δυνατά μου σημεία, αν και φέτος από το 80ο λεπτό και μετά μου βγήκε λίγο η κούραση. Αλλά δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου".

Για το κίνητρο ενόψει των υπολοίπων αγώνων: "Κίνητρο έχουμε όλοι, γιατί είμαστε παίκτες του Παναθηναϊκού και σε κάθε ματς πρέπει να τα δίνουμε όλα. Και πιστεύω ότι το κάνουμε. Αυτό μας το βγάζει ο προπονητής μας και κάθε φορά παίζουμε με κίνητρο. Δεν γίνεται να είσαι παίκτης του Παναθηναϊκού και να μην έχεις κίνητρο. Πρέπει να τα δίνεις όλα και προσπαθούμε για το καλύτερο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ