Απορρίφθηκε η πρώτη προσφυγή του Χουλτ

Χουλτ

Απορρίφθηκε η πρώτη προσφυγή του Χουλτ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Νίκλας Χουλτ για τα δεδουλευμένα του. Στις 12 Φεβρουαρίου θα εκδικαστεί η νέα προσφυγή του.

Στο κενό έπεσε η προσφυγή που είχε καταθέσει εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Νίκλας Χουλτ. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την απέρριψε αφού οι πράσινοι είχαν προβεί στην πληρωμή των υποχρεώσεων τους προς τον παίκτη.

Έτσι, ο Νίκλας Χουλτ δεν μπορεί να αποχωρήσει τώρα ως ελεύθερος από τους πράσινους.

Αυτό όμως μπορεί να συμβεί μετά τις 12 Φεβρουαρίου όταν και θα εκδικαστεί η νέα προσφυγή που κατέθεσε εις βάρος του Παναθηναϊκού. Αυτή θα αφορά την μη καταβολή της δόσης Δεκεμβρίου, ενώ η προηγούμενη σχετιζόταν με τη μη εξόφληση του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Χουλτ απαιτεί να του επιδικαστούν συνολικά 477.000 ευρώ και να μείνει ελεύθερος, ενώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Παναθηναϊκού, θα αιτηθεί να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Το ποια θα είναι τελικά η εξέλιξη της υπόθεσης Χουλτ για τους πράσινους θα φανεί τις επόμενες ημέρες με την πλευρά του παίκτη να εξακολουθεί να συνομιλεί και να αναζητεί μία συμβιβαστική λύση, ενώ και ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε όχι στην πώληση του με οικονομικό αντάλλαγμα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ

Λύση ή νέα προσφυγή ο Χουλτ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24