ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Απορρίφθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού για Τσάβες"

Andres Chavez of Argentina's Boca Juniors, center, celebrates after scoring against Chile's Palestino during a Copa Libertadores soccer match in Santiago, Chile, Wednesday, Feb. 18, 2015. (AP Photo)
Andres Chavez of Argentina's Boca Juniors, center, celebrates after scoring against Chile's Palestino during a Copa Libertadores soccer match in Santiago, Chile, Wednesday, Feb. 18, 2015. (AP Photo) AP

Ο εκπρόσωπος του Αντρές Τσάβες με δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αργεντινή υποστήριξε πως ο 26χρονος άσος θα παραμείνει για ένα χρόνο στη Μπόκα με τους Αργεντινούς να απορρίπτουν τη πρόταση του τριφυλλιού.

Όσο γρήγορα... "έσκασε" το θέμα του Αντρές Τσάβες για τον Παναθηναϊκό ίσως τόσο γρήγορα σημάνει λήξη συναγερμού καθώς ο εκπρόσωπος του 26χρονου άσου μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αργεντινή τελειώνοντας ουσιαστικά το θέμα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του, Φερνάντο Ιδάλγο, ο επιθετικός της Μπόκα θα παραμείνει στον σύλλογο της Αργεντινής με την διοίκηση της ομάδας να απορρίπτει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά είπε: "Ο Τσάβες αναμένεται να συνεχίσει στη Μπόκα για έναν χρόνο ακόμα. Απορρίφθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού".

Μένει να δούμε φυσικά τι κατάληξη θα έχει η συγκεκριμένη υπόθεση και αν πρόκειται για κινήσεις τακτικής από τις δυο πλευρές ή αν η υπόθεση Τσάβες τελειώσει τόσο γρήγορα για το τριφύλλι.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ