ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απόντες και ωσεί παρόντες στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Μολίνς και Ινσούα δεν πήγαν στο "Καλαφάτης", οι Λουτσιάνο, Κάτσε και Μυστακίδης αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους και οι προπονήσεις δύσκολα θα συνεχιστούν. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και με τις… συνθήκες λειτουργίας της ομάδας, ήταν προφανές ότι οι ποδοσφαιριστές δύσκολα θα συνέχιζαν. Η μαζική έξοδος άρχισε στην προπόνηση της Τετάρτης (9/5) και αναμένεται να έχει συνέχεια.

Ο Λουτσιάνο Νέβες μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους εργαζόμενους, χωρίς να προπονηθεί. Το ίδιο έπραξαν οι Εργκούς Κάτσε και ο Γιάννης Μυστακίδης, των οποίων ολοκληρώνεται ο δανεισμός από τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο Γκιγέρμο Μολίνς και ο Εμάνουελ Ινσούα δεν ήταν παρόντες.

Με τις απουσίες και τη γενικότερη χαλαρή διάθεση, όπως ήταν αναμενόμενο δεν διεξήχθη καμία συζήτηση για τις πληρωμές και την κοινή στάση της ομάδας. Δεν αποκλείεται μερικοί παίκτες να συνεννοηθούν μεταξύ τους, ωστόσο πολλοί έχουν καταλήξει να χειριστούν προσωπικά τις υποθέσεις τους.

Την Πέμπτη (10/5) ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει προγραμματίσει προπόνηση και έχει γνωστοποιήσει ότι θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό. Όμως, ο 50χρονος προπονητής αντιλαμβάνεται το κλίμα που έχει διαμορφωθεί και ίσως να ανακοινώσει το τέλος της σεζόν…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ