ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απολύθηκε και το δίδυμο στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Απολύθηκε και το δίδυμο στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από τη θέση του υπευθύνου Τύπου του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Σταμάτης Γαρρής, ο οποίος σήμερα απολύθηκε μαζί με τον συνάδελφό του Ανδρέα Δρουκόπουλο.

Συνεχίζονται οι μαζικές εκκαθαρίσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς μετά την απόλυση του γενικού διευθυντή, Αγησίλαου Τουμαζάτου και τις παραιτήσεις του τεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και της επικεφαλής του νομικού τμήματος, Αθηνάς Μπαλωμένου, σήμερα απολύθηκαν από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ οι Σταμάτης Γαρρής, Ανδρέας Δρουκόπουλος.

Την απόλυση τους ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Συνολικά, συνεπώς, από τη στιγμή που ουσιαστικά ανέλαβε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στα παναθηναϊκά τεκταινόμενα ο στενός συνεργάτης (και πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) Χρήστος Παναγόπουλος - ασφαλώς με το πράσινο φως του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου - πέντε στελέχη έχουν αποχωρήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από την Πράσινη ΠΑΕ.

Ως τώρα ουδείς εκ των τριών πολύ σημαντικών στελεχών της έχει αντικατασταθεί, αλλά ασφαλώς ο Παναθηναϊκός δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει χωρίς διευθυντή επικοινωνίας ή Γραφείο Τύπου. Εν αναμονή, συνεπώς, των διαδόχων του Σταμάτη Γαρρή και του Ανδρέα Δρουκόπουλου, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς (!!!) γενικό διευθυντή και τεχνικό διευθυντή...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ