ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απογοήτευση και κατήφεια στα αποδυτήρια

Απογοήτευση και κατήφεια στα αποδυτήρια
INTIME SPORTS

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τόσο κακή εμφάνιση του τριφυλλιού στο ματς με την Εστορίλ.

Η αναμέτρηση με την Εστορίλ έχει τελειώσει και άπαντες οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια τα οποία θυμίζουν ησυχαστήριο παρά αποδυτήρια ποδοσφαιρικής ομάδας. Η απογοήτευση και η κατήφεια είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των πράσινων και κανείς δεν μπορεί να βρει να πιαστεί από ένα θετικό στοιχείο.

Οι μόνοι παίκτες που μιλούν στις κάμερες είναι αυτοί που υποχρεούνται από τα τηλεοπτικά κανάλια και κανείς άλλος δεν έχει διάθεση και όρεξη να πει μια κουβέντα για το τι δεν πήγε καλά, τι έφταιξε και γιατί οι πράσινοι παρουσίασαν αυτή την εικόνα στο ματς με την Εστορίλ.

Πλην του τεχνικού τιμ και των παικτών των πράσινων και στους διοικούντες του τριφυλλιού προεξέχοντος του Τάκη Φύσσα που ήταν στην Πορτογαλία υπήρχε μια απογοήτευση. Όχι για την ήττα αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή και φυσικά την εικόνα που παρουσίασαν οι πράσινοι.

Η ατάκα άλλωστε του Γιάννη Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου πως αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι όσο εγώ είμαι προπονητής στην ομάδα τα μαρτυράει όλα και ότι και να πει κανείς μετά από αυτό αλλά και να γράψει είναι λίγο.

Οι πράσινοι αποχώρησαν από το γήπεδο του Εστορίλ με σκυμμένα τα κεφάλια και χωρίς διάθεση για πολλά ενώ θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής την Παρασκευή το μεσημέρι και η άφιξη τους στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα λίγο μετά τις 6.00μ.μ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ