ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφόρτιση ο Λέτο στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς την Τετάρτη αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση του Σαββάτου (11/3) με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη και ο Μαρίνος Ουζουνίδης πλην του Μολέντο που εξακολουθεί να έχει άδεια και να απουσιάζει δεν είχε στην διάθεση του και τον Λέτο.

Ο Αργεντινός άσος προτιμήθηκε να κάνει αποφόρτιση και να μην επιβαρυνθεί από το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς όμως να τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον "Γηραιό".

Επίσης εκτός προγράμματος έμεινε και ο Μπουζούκης ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανεβάσει και άλλο τους ρυθμούς εκγύμνασης και από Δευτέρα να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθως έκαναν ασκήσεις ταχυδύναμης και ταχύτητες με και χωρίς τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με πιεστικά παιχνίδια τεσσάρων εναντίων τεσσάρων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ