ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τον Κουρμπέλη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει επανέρθει δριμύτερος στη διεκδίκηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός συζητά με τη Σαμπντόρια. Ενημερώνεται και αποφασίζει ο Αλαφούζος. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Από τον Γιάννη Αλαφούζο αναμένεται να κριθεί το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη. Στο περιθώριο της διαπραγμάτευσης του Παναθηναϊκού και της Σαμπντόρια για τον 25χρονο αμυντικό χαφ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr υπήρξε νέα παρέμβαση του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρακολουθούσε τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κουρμπέλη και φέρεται να επανήρθε δριμύτερος. Δεν είναι ξεκάθαρη η μορφή της πρότασης για τον Κουρμπέλη, όμως κρίνεται δελεαστική για τον Παναθηναϊκό και συναγωνίζεται την προσφορά της Σαμπντόρια.

Ωστόσο, υπάρχουν ιδιαιτερότητες... Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος έχει αντιπαλότητα με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και ίσως να μην επιτρέψει να μετακομίσει ο ποδοσφαιριστής στην Τούμπα.

Συνεπώς, ο Αλαφούζος θα ενημερωθεί σε λίγο από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για την πρόταση και θα πάρει την απόφαση στο δίλημμα ΠΑΟΚ ή Σαμπντόρια.

Ο Κουρμπέλης ήταν το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και ενημερωνόταν για την υπόθεση του. Πριν από λίγη ώρα αποχώρησε και ίσως χρειαστεί να επανέρθει το βράδυ, αφού το χρονικό περιθώριο είναι μικρό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ