ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από τον Πιεμπονγκσάντ θα εξαρτηθεί ο επιθετικός

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν δύο λίστες με ακριβούς και φτηνούς επιθετικούς και αναμένουν την έγκριση του Πιεμπονγκσάντ για το μπάτζετ. Διαβάστε στοSport24.gr.

Ο Γιώργος Δώνης αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, ότι με τον Νίκο Νταμπίζα έχουν ζητήσει από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ μία υπέρβαση στο οικονομικό για την απόκτηση του επιθετικού.

Από την απάντηση του Ταϊλανδού, θα εξαρτηθεί και το "ράφι" που θα ψωνίσουν για την επίθεση ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Για να είναι προετοιμασμένος, ο Νταμπίζας έχει δύο λίστες με ονόματα: τους ακριβούς και τους πιο προσιτούς. Μέχρι τώρα, ο Νταμπίζας έχει ασχοληθεί με τις πιο φτηνές περιπτώσεις, αφού ο Αλαφούζος του έχει θέσει "ταβάνι" στις 350.000 ευρώ για τον στράικερ. Ο παλαίμαχος αμυντικός έχει ψαχτεί για κάτι καλύτερο, αλλά έχει εισπράξει αρνήσεις για το οικονομικό και για την κακή φήμη του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, ο Νταμπίζας και ο Δώνης δεν μπορούν να περιμένουν επ' άπειρον τον Πιεμπονγκσάντ. Οι διαθέσιμοι επιθετικοί λιγοστεύουν όσο η θερινή μεταγραφική περίοδος οδεύει προς τη λήξη τους και σίγουρα δεν θα μπουν στην αναμονή για τον Παναθηναϊκό. Επομένως, ο Νταμπίζας θα επιδιώξει να πάρει απάντηση από τον Πιεμπονγκσάντ το αργότερο μέχρι την Τρίτη (21/8).

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα επικεντρωθούν στους ελεύθερους επιθετικούς. Θα αναγκαστούν να κάνουν "εκπτώσεις" στα χαρακτηριστικά που ψάχνουν και ίσως καταφύγουν στο "παράθυρο" του Σεπτεμβρίου, ώστε να επιλέξουν τον στράικερ που θέλουν και να μην ξεφύγουν από τον προϋπολογισμό τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ