ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από τον Παναθηναϊκό στην Γιουβέντους ο Τάσος Δώνης

Από τον Παναθηναϊκό στην Γιουβέντους ο Τάσος Δώνης
INTIME SPORTS

Ο 16χρόνος γιος του Γιώργου Δώνη, Τάσος, θα αποχωρήσει από την ακαδημία του Παναθηναϊκού για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους.

Στην "Μεγάλη Κυρία" του Ιταλικού ποδοσφαίρου την Γιουβέντους θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Τάσος Δώνης, γιος του Γιώργου Δώνη, ο οποίος μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος ο πατέρας του κατά την παρουσίαση του την Πέμπτη από τον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως η οικογένεια του θα είναι χωρισμένη στα τρία τη νέα σεζόν με τον ίδιο στην Θεσσαλονίκη, τον μεγάλο του γιο στον Παναθηναϊκό και τον μικρό στο εξωτερικό.

Ο Τάσος Δώνης ο οποίος είναι γεννημένος στις 29 Αυγούστου 1996 είχε στα χέρια του προτάσεις από δυο μεγάλους συλλόγους του Καμπιονάτο και τελικά αποδέχτηκε αυτή της πρωταθλήτριας Ιταλίας που του πρόσφερε κλειστό τριετές συμβόλαιο και του χρόνου ο 16χρονος Δώνης θα αγωνίζεται στην Ιταλία.

Την ίδια ώρα ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο Χρήστος, παρά το γεγονός ότι και για αυτόν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία, θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ενώ ίσως του γίνει πρόταση και για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όσον αφορά τον μικρό, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που το ίδιο το παιδί επιθυμεί να αποχωρήσει, δεν μπορεί να προβάλει αντιστάσεις και να κάνει τίποτα, καθώς ο Τάσος Δώνης δεν ήταν επαγγελματίας.

Απλά η ομάδα στην οποία θα πάει θα πρέπει, να καταβάλει ένα χρηματικό ποσό, το οποίο ορίζει η FIFA, για τα τροφεία και την εκπαίδευση του νεαρού ποδοσφαιριστή για το διάστημα που βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Αυτό το ποσό σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κυμανθεί από 250.000 έως 500.000 ευρώ τα οποία θα δώσει στο Τριφύλλι η Γιουβέντους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ