ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από το Σάββατο στην Αθήνα ήταν ο Μακέντα!

Manchester United Federico Macheda plays during their off session friendly match against AmaZulu at the Moses Mabhida stadium in Durban, South Africa, Wednesday, July 18, 2012. (AP Photo/Themba Hadebe)
Manchester United Federico Macheda plays during their off session friendly match against AmaZulu at the Moses Mabhida stadium in Durban, South Africa, Wednesday, July 18, 2012. (AP Photo/Themba Hadebe) AP

Αύριο το πρωί παρουσιάζεται από τον Παναθηναϊκό ο Ιταλός Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος βρισκόταν από το Σάββατο στην Αθήνα και υπέγραψε σήμερα τοπ συμβόλαιό του, όντας ελεύθερος από τη Νοβάρα.

Η θέληση του Φεντερίκο Μακέντα να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό ήταν τόσο μεγάλη, που ήρθε στην Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο 27χρονος Ιταλός στράικερ βρίσκεται στην πρωτεύουσα από το Σάββατο (1/9) και έπεισε τους Νταμπίζα και Δώνη να τον εμπιστευτούν, κάμπτοντας τους ενδοιασμούς τους.

Ο Μακέντα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Ο 27χρονος επιθετικός είναι ενήμερος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν τον πτοούν και τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει στην αναγέννηση του Συλλόγου.

Άλλωστε, ο Μακέντα αναζητά την επανεκκίνηση και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ιταλός έχει «κατέβει» αρκετά επίπεδα στην καριέρα του και θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός του δίνει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει ξανά. Η παρουσίαση του Μακέντα θα γίνει στις 12:00 στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Photo Credits: AP/Themba Hadebe

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ