ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από 10 ευρώ τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Λαμία

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ με την διάθεση να έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ με τις τιμές να ξεκινούν από 10 ευρώ, για το μεγαλύτερο κομμάτι του σταδίου, και να φτάνουν μέχρι και τα 60 ευρώ για τις πολύ καλές θύρες.

Η διάθεση γίνεται τόσο από το ΟΑΚΑ όσο και ηλεκτρονικά και κάθε φίλαθλος έχει το δικαίωμα να αγοράζει μέχρι τέσσερα εισιτήρια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του στο Ολυμπιακό Στάδιο υποδέχεται το προσεχές Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου (19:15)τη Λαμία στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω του σάιτ www.viva.gr.

Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 3.30 μ.μ. έως και την ώρα έναρξης του αγώνα και στα εξής εκδοτήρια:

- Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»

- Λεωφόρος Κύμης

- Βορειανατολική Εισόδου του ΟΑΚΑ (πλησίον «ΙΑΣΩ»).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

1, 3, 5, 13, 15, 17, 19, 23, 35

10Ευρώ

7, 11

15Ευρώ

9

20Ευρώ

29

40 Ευρώ

Ρ1, Ρ2

60 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ