Απέσυρε το αίτημα για ενεργοποίηση ποινών στον Παναθηναϊκό ο Εσιέν

Απέσυρε το αίτημα για ενεργοποίηση ποινών στον Παναθηναϊκό ο Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν πληρώθηκε και την τελευταία δόση που του όφειλε ο Παναθηναϊκός και όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ απέσυρε το αίτημα του για την επιβολή ποινών στο τριφύλλι.

Όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Μάικλ Εσιέν, αφού πληρώθηκε και τη δόση Μαίου απέσυρε το αίτημα που είχε κάνει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την επιβολή ποινών στον Παναθηναϊκό.

Πλέον στον μέσο από τη Γκάνα οφείλεται η δόση Ιουνίου για την οποία έχει κάνει νέα προσφυγή και μένει να εξοφληθεί και αυτή του Ιουλίου.

Τουλάχιστον όμως ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει με την επιβολή ποινών από τις οφειλές που είχε προς τον Εσιέν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 11.5.2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μισέλ Εσιέν, καθώς ο αιτών δήλωσε δια της πληρεξουσίας του δικηγόρου ενώπιον του παρόντος Δικαστηρίου με το κατατεθέν στο Δικαστήριο από 15-6-2018 διευκρινιστικό υπόμνημα, όπως το περιεχόμενο της δήλωσης αυτής εκτιμάται από το Δικαστήριο, ότι παραιτείται από την από 11-5-2018 αίτηση με την οποία ζητούσε, για όσους λόγους ανέφερε σ' αυτή, την ενεργοποίηση ποινής σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τη δόση Μαΐου στον Εσιέν

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24