ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαίτηση και πριμ από τον Αλαφούζο

Απαίτηση και πριμ από τον Αλαφούζο
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο Αλαφούζος ζήτησε από τους παίκτες να επικεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους και τους ενημέρωσε πως εάν νικήσουν τον Ηρακλή, θα εισπράξουν το μπόνους των τριών συνεχόμενων νικών. Αμφίβολος ο Πέτριτς.

Το "Γεώργιος Καλαφάτης" επισκέφτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος την Πέμπτη (26/11), προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές κατά την προγραμματισμένη προπόνηση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατανοεί ότι οι παίκτες έχουν επηρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και θέλησε να τους στρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, το Σάββατο (28/11).

"Ξέρω πως όσα έγιναν και όσα ακούγονται, έχουν αντίκτυπο σε σας και είναι λογικό. Αλλά το πρωτάθλημα δεν σταματά και έχουμε δύσκολα παιχνίδια, που πρέπει να νικήσουμε. Από εσάς θέλω να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια και να τα δώσετε όλα. Για ότι γίνεται εκτός γηπέδου, ασχολείται η διοίκηση. Από εσάς, περιμένω να δω πράγματα στο γήπεδο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλαφούζος, απευθυνόμενος στους παίκτες.

Προχωρώντας ακόμα περισσότερο, ο Αλαφούζος υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές πως εάν νικήσουν στη Θεσσαλονίκη, θα εισπράξουν το πριμ που προβλέπεται για κάθε τρεις συνεχόμενους νικηφόρους αγώνες! Δηλαδή, για τα διπλά στο Περιστέρι και στο Καυτανζόγλειο (εάν επιτευχθεί) και θα θεωρήσει ως νικηφόρο το αναβληθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Αμφίβολος για τη Θεσσαλονίκη ο Πέτριτς

Την προτελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (26/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Μλάντεν Πέτριτς υποβλήθηκε σε θεραπεία και κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι Τελάντερ και Βέμερ έκαναν και πάλι θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και τελειώματα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (27/11) στις 13:30. Μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ