ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαγόρευση μεταγραφών και αφαίρεση βαθμών ζητά ο Κουτρουμπής

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής κατέθεσε προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων ζητά απαγόρευση μεταγραφών και αφαίρεση βαθμών από τους πράσινους.

Το δρόμο των δικαστηρίων έχει πάρει και η υπόθεση του Γιώργου Κουτρουμπή για τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για το "διαζύγιο" τους και έτσι θα λύσουν τις διαφορές του στα δικαστήρια.

Τι ζητάει όμως η πλευρά του Έλληνα αμυντικού από τους πράσινους; Συνολικά, ο 26χρονος στόπερ αξιώνει το ποσό των 310.872,34 ευρώ.

Εκεί που "πατάει" ο δικηγόρος του Κουτρουμπή είναι η μη καταβολή ολόκληρης της δόσης του Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το συμβόλαιο του ο στόπερ έπρεπε να πάρει 95.000 ευρώ και τελικά από αυτά πήρε 37.000 ευρώ. Έτσι, υπάρχει μία οφειλή της τάξης των 58.000 ευρώ. Από πού προκύπτει το υπόλοιπο ποσό που αξιώνει η πλευρά του 26χρονου αμυντικού;

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η προσφυγή που κατατέθηκε και την οποία παρουσιάζει η "LIVE Sport" το ποσό χωρίζεται: α) στο υπόλοιπο που υπάρχει από τη δόση Οκτωβρίου, δηλαδή τα 58.000, β) στα 235.000 ευρώ που αντιστοιχούν ως αποζημίωση για κάθε μεταγραφική περίοδο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου το οποίο ολοκληρώνεται στις 30/6/2019, γ) σε 1.309 ευρώ για μισθούς μέχρι την τελευταία ημέρα της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, δ) ακόμα 11.599,84 ευρώ για τη δόση φόρου εισοδήματος και ε) ποσό 3.000 ευρώ για τις κλήσεις του στην Εθνική ομάδα.

Οι απαιτήσεις της πλευράς του Κουτρουμπή, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Στην προσφυγή αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η πλευρά του Έλληνα στόπερ ζητά α) την απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους στους πράσινους και β) την αφαίρεση βαθμών σε κάθε αγώνα. Φυσικά, αυτά τα δύο αφορούν σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν φανεί συνεπής στα όσα θα αποφασίσει το δικαστήριο.

Εκείνο που μένει να δούμε είναι τι θα αποφασίσει το δικαστήριο και επιπρόσθετα εάν θα υπάρξει κάποιος διακανονισμός των χρεών ανάμεσα στις δύο πλευρές ή ο παίκτης θα απαιτήσει να του καταβληθεί ολόκληρο το ποσό άμεσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ