ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απειλεί με απαγόρευση εισόδου τη NOVA ο Αλαφούζος

Απειλεί με απαγόρευση εισόδου τη NOVA ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet για την απόφαση του να μην επιτρέψει την τηλεοπτική κάλυψη του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, στην περίπτωση που δεν καταβληθούν οφειλόμενα χρήματα από το συνδρομητικό κανάλι.

Η πρόθεση της Nova να ενεργοποιήσει τις ρήτρες στη σύμβαση με τη Superleague λόγω των 3 αγωνιστικών που έχουν αναβληθεί, που θα σημάνει την καταβολή λιγότερων χρημάτων στις ΠΑΕ, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Το συνδρομητικό κανάλι που έχει αγοράσει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του πρωταθλήματος, θεωρεί υπεύθυνο τον Συνεταιρισμό και έχει ενημερώσει ότι θα ασκήσει τα δικαιώματα του, κατά τη δική του ερμηνεία.

Η ενημέρωση μεταφέρθηκε στις διοικήσεις των ομάδων και ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να αντιδράσει. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet, Πάνο Παπαδόπουλο και τον πληροφόρησε για τα αντίμετρα που θα λάβει...

Συγκεκριμένα, εάν η Nova κάνει πράξει τα λεγόμενα της για την ενεργοποίηση των ρητρών, τότε η ΠΑΕ δεν θα επιτρέψει την είσοδο των συνεργείων της στο "Απόστολος Νικολαΐδης", για την τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Η θέση του Αλαφούζου είναι συγκεκριμένη: η αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών αποφασίστηκε από την κυβέρνηση και η 11η αναβλήθηκε από την Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Η Superleague δεν φέρει ευθύνη και η Forthnet πρέπει να διεκδικήσει τα χρήματα της από την Πολιτεία και την Ομοσπονδία.

Επίσης, ο Αλαφούζος εγκάλεσε το συνδρομητικό κανάλι επειδή δεν έχει καταβάλλει τα οφειλόμενα χρήματα προς τις ΠΑΕ, που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Βεβαίως, όλα αυτά προς το παρόν είναι προθέσεις και λόγια. Μέχρι τις πράξεις η απόσταση είναι μεγάλη...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ