ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοιχτό να μην ταξιδέψει στην Ολλανδία ο Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Κουρμπέλης έδειξαν μικρή θλάση στον αριστερό δικέφαλο και ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στις δυο εβδομάδες. Ανάλογα με την αποκατάσταση του θα αποφασιστεί η παρουσία του ή μη στο Τίλμπουργκ.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, οι πράσινοι αναχωρούν την Δευτέρα (15/7) ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής ο αρχηγός του Παναθηναϊκού απέφυγε τα χειρότερα καθώς η θλάση είναι μικρή και ο χρόνος αποθεραπείας της είναι δυο εβδομάδες. Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε όμως ο οργανισμός του να αντιδράσει καλύτερα και να μειωθεί ακόμα περισσότερο ο χρόνος αποκατάστασης.

Όλα θα εξαρτηθούν ανάλογα με το πως θα πάει η κατάσταση του τις επόμενες μέρες.

Η ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Ο Κουρμπέλης ένοιωσε ενόχληση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίου άμεσα υποβλήθηκε σε μαγνητική στο "ΥΓΕΙΑ", παρόντος του γιατρού της ομάδας κ. Λεβάκου, όπου διαπιστώθηκε μικρή εντοπισμένη θλάση στο κάτω τριτημόριο του μυός.

Θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα. Τις επόμενες μέρες και βάσει της εξέλιξης που θα έχει θα αποφασιστεί το αν θα έχει νόημα να ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ