Άνοιξε ο δρόμος για τον Πιεμπονγκσάντ

Πιεμπονγκσάντ

Ολοκληρώθηκε η ΓΣ της Παρασκευής (21/9) στον Παναθηναϊκό, ψηφίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ, τετράμηνης διάρκειας και πλέον μένει να εμφανίσει τα χρήματα ο Πιεμπονγκσάντ για να πάρει την ΠΑΕ.

Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκε η ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή (21/9).

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εκπροσώπησε τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Παναγιώτης Μπόμης τον Ερασιτέχνη και ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης τη Συμμαχία.

Ψηφίστηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ, η οποία έχει τετράμηνη διάρκεια, συν ένα μήνα που μπορεί να δοθεί παράταση. Δεν άλλαξε κάτι στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχίζει ως έχει το υπάρχον σχήμα.

Έγιναν και ερωτήσεις στον Βασίλη Κωνσταντίνου για τον Ταϊλάνδο από τους άλλους εκπροσώπους, ωστόσο δεν υπήρχε κάτι νεότερο στον ορίζοντα παρά μόνο το γεγονός ότι το θέμα χειρίζεται ο μεγαλομέτοχος και βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων.

Ουσιαστικά καλείται ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να εμφανιστεί με τα χρήματα, να καλύψει την ΑΜΚ και να πάρει στα χέρια του την τύχη της ΠΑΕ.

Photo credits: eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αναστασία Μαρινάκου, η αθλήτρια που έκανε τον Μπολτ να την χειροκροτήσει

Η εξαιρετικά φωτογενής (σωστά, Usain Bolt;) 22χρονη πολυ-πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων είναι χάρμα οφθαλμών. Εντός και εκτός στίβου. Εδώ στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της μέχρι τώρα καριέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ